Dator > billiga ställen att köpa datorer

 • billiga ställen att köpa datorer


 • Persondatorer brukade vara en lyx för människor med höga inkomster, eller för teknik entusiaster som visste hur man bit en dator tillsammans ut av slumpmässiga delar. Eftersom efterfrågan har ökat, fler datorer tillverkas. Varje år datorer utvecklas med fler funktioner, snabbare rendering äldre versioner mindre önskvärt. På grund av detta kan du hitta en bra fungerande dator för mindre än $ 100, inklusive PC stationära och bärbara datorer och Macintosh.

  Craigslist

  Craigslist är en annons-fri, inga kostnader, lokaliserad webbplats för köp och försäljning, bland annat. Varje större stad i USA har en Craigslist sida där lokala användare går att utbyta produkter, tjänster och idéer. Genom att fylla i en enkel sökning på "Computer" i "Till salu"-avsnittet kan du se vad folk erbjuder. Du kan också begränsa din sökning till en viss prisklass som passar din budget. Du kan hitta bärbara datorer som är mer än fem år för mindre än $ 100, och skrivbord finns ännu billigare.

  Polis auktioner

  De flesta städer har polisen auktioner av beslagtagna varor. Du har rätt att bläddra igenom alla poster och ta ett kort om du hittar något du vill bjuda på. Det finns ofta massor av stationära och bärbara datorer för auktion, och du kan få en fungerande maskin för en bråkdel av priset i en elektronikaffär. Det finns även online polis auktioner som tillåter dig att visa en databas av varor som ska auktioneras.

  Online

  Det finns en mängd webbplatser som säljer nya och begagnade datorer till låga priser. De nya är normalt inte kända varumärken datorer, men om du bara behöver en fungerande dator kan detta vara intressant för dig. På TigerDirect. com du kan få en ny dator som startar på $ 199 Denna levereras med en skivenhet, tangentbord, mus och högtalare. Och om du har lite kunskap av datorkomponenter, de säljer även PC-kit som börjar på $ 199. För dessa behöver du rätt verktyg och lite förståelse för hur delar samverkar, men det kan vara ett bra och lärorik erfarenhet.

  Annan bra källa på nätet är eBay. Du kan söka tusentals nya och begagnade datorer med möjlighet att lägga ett bud eller köpa den på plats. Detta är en bra resurs eftersom priserna styrs av lagen om utbud och efterfrågan. Det finns ett stort utbud och mindre efterfrågan på äldre datorer, vilket gör dem billigare att köpa.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:Vad gör jag om en Canon-skrivare inte kommer att installera eller skriva ut?

Relaterade artiklar


 • hur man får in ett ASUS moderkort bios
 • hur man installerar Microsoft IntelliMouse för bluetooth
 • hur man fixar problemen med min dator skärm
 • Hur konvertera VGA-utgång till s-video ingång
 • hur man hittar det minnet jag behöver för min dator
 • hur man gör en ny dator med ett gammalt moderkort
 • hur du kontrollerar att ta bort data från den gamla dator som du planerar att avyttra
 • hur man videokonferens med en webbkamera
 • hur man emulera en HP-skrivare
 • hur man bränner srt-filer på en DVD