Dator > verksamhet för återvinning datordelar

 • verksamhet för återvinning datordelar


 • Fler och fler, datorer kör våra liv, oavsett om du spendera timmar att surfa på nätet eller arbetar på en dator. Tekniken har väckt datorer i varje aspekt av våra liv från affären, till läkarmottagningen, till din bank. Eftersom tekniken utvecklas, äldre datorer bli föråldrade. Avyttring av en dator, är dock inte så lätt som att lägga den på trottoaren på samlingen. Datorer innehåller delar, som kan skada miljön. Även om tekniken kan kräva en mer avancerad maskin, kan din gamla dator fortfarande användbar.

  Re-sälja delar

  sälja vidare hårddiskar och andra komponenter på auktionssajter som eBay. För en nominell auktion insättning avgift, auktion dator delar online. För mycket önskvärt komponenter såsom skrivbara CD /DVD-enheter, starta auktion budgivning låg för att skapa intresse genom att ge potentiella köpare möjlighet till ett bra köp.

  Reservdelslista dator till salu om fri vilja-annonser webbplatser som Craigslist. För bästa resultat, forskning de går priserna på den plats där du vill lista dina objekt. Ställ konkurrenskraftiga priser.

  Erbjudandet datordelar till salu på din blogg eller hemsida. Du kan skapa ett enkelt sälja gränssnitt med online-betalning tjänster som PayPal. Med ett företagskonto kan du skapa knappar med nödvändig kodning för att genomföra säkra transaktioner på PayPals webbplats.

  Återvinning

  hitta en organisation att återvinna dina använda dator på US Environmental Protection Agency (EPA) hemsida . EPA har en lista över organisationer som accepterar används elektronik för återvinning. För din bekvämlighet är resurserna grupperas enligt stat.

  Besök Call2Recycle. org för webbplatser som återför bärbara batterier av elektronik. En begagnad dator innehåller ett litiumbatteri som kör den interna klockan. Återvinning av litiumbatterier rekommenderas för att minska möjligheten att införa potentiellt giftiga kemikalier i miljön.

  Återvinn din gamla dator när du köper en ersättningsprodukt. Vissa företag som Dell erbjuder gratis dator återvinning när du uppgraderar din befintliga installation. Datorer är accepterade oavsett märke eller modell.

  Donation

  För datorer mindre än fem år gamla, anser donera din begagnade stationära eller bärbara dator till en skola eller icke-vinstdrivande organisation. Jag anser inte detta alternativ om din dator har tekniska frågor eller är obrukbar. Ta bort alla personliga data från hårddisken innan donera.

  Donera din dator för att Reconnect. com. Detta partnerskap mellan goodwill och Dells accepterar och återvinner datorer. Donationer är avdragsgilla.

  Du kan också donera din dator till E-Tech Recycling, som kommer att avveckla dina använda enheten och bärgning alla återanvändbara delar. Organisationen kommer att Bortskaffa alla oanvändbara delar.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:den bästa LCD platt-skärmar

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en Acer Aspire dator
 • hur man skapar en mp3-fil på en Mac
 • hur man fixar ljudet på en PC
 • hur man byter ut en Mac Book skärm
 • hur man ansluter en dator till en DVI TV
 • hur man får in ett ASUS moderkort bios
 • hur man gör bilderna på datorskärmen mindre
 • hur man fixar kontrasten på en Dell laptop
 • hur man kan räkna ut hur mycket minne för att köpa till min dator
 • hur ta reda på din bildskärm specifikationer