Dator > hur man kan anpassa en Dell platt bildskärm

 • hur man kan anpassa en Dell platt bildskärm


 • Från ljusstyrka, kontrast och skärmpositionen till färg och bildinställningar, Dell platt monitorer är fullt justerbar. Dell platt monitorer har även ett "auto adjust"-kontroll som automatiskt justerar skärpa och ställning vad som visades på bildskärmen skärm, om det är ett kalkylprogram, ordbehandling dokument eller annat program. Dell flatscreen-skärmar kan också lämnas tillbaka till de ursprungliga fabriksinställningarna om du av misstag göra ändringar som du inte vill eller inte visste att du gjorde.

  Du behöver:
  pincett
  . Bomullspinne.
  Rag.
  Tvättsprit.


  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att slå på din Dell platt bildskärm. "Power"-knappen är den sista knappen till höger på framsidan av bildskärmen.
  2.
  Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att ange bildskärmens inställningar och justeringar på menyn. "Meny /Välj"-knappen är den andra knappen till vänster på framsidan av din Dell övervaka
  3
  Tryck på. . "-" Eller "+" ("Down" eller "Upp") för att göra justeringar till din bildskärm. Varje gång du trycker på "-" eller "+" knappen kommer du se en höjdpunkt justering kontroll.

  "Meny /Välj"-knappen fungerar som "Enter" --- här knappen utför de val du har markerat.

  Efter varje val, en undermeny visas och en "förloppsindikator" visar ett värde. Tryck på "-" och "+" att göra justeringar. Du kommer att se effekten av förändringar på omgivande skärmen.
  4.
  Välj "Ljusstyrka" för att ändra skärmens ljusstyrka och kontrast. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  5.
  Välj "Auto kalibrering" för att automatiskt justera bildskärmens skärpa och position i bilden kontroll. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  6.
  Välj "Position" för att ändra skärmens horisontella och vertikala position kontroll. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  7.
  Välj "Bildinställningar" för att ändra skärmens pixlar klocka och fas kontroll. Dessa inställningar itu med skärpa av texten du ser på bildskärmen. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  8.
  Välj "Färginställningar" för att göra skärmen visas med en blåare eller rödare ton. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  9.
  Välj "OSD" (på skärmen) för att flytta positionen för "Meny /Välj" menyrutan på bildskärmen. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  10.
  Välj "Språk" för att ändra det språk som används och visas på bildskärmen: s "Meny /Välj menyn rutan. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  11.
  Välj "Audio" för att stänga av högtalarna på skärmen när bildskärmen går in i "Power Save" eller "sleep läge. " Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.
  12.
  Välj "Factory Reset" för att återställa alla inställningar på bildskärmen tillbaka till de ursprungliga inställningarna som skapats av Dell. Tryck på "Meny /Välj"-knappen för att bekräfta ditt val.

  Tips och varningar


 • Om du stannar på "Exit" val längre än 20 sekunder, "Meny /Välj" menyrutan stängs automatiskt och du återvänder till din skärm.

Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur du vill visa på både en laptop och en LCD-projektor

Relaterade artiklar


 • Hur lägger jag till en skrivare till en MacBook?
 • hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP
 • define modemkort
 • hur man använder en parallell usb adapter med Windows XP
 • hur du lägger till en IDE-hårddisk till en sata setup
 • hur man använder en Canon flatbäddsskanner
 • hur man tar betalt min mac laptop utomlands
 • hur man minskar hk skannern bländning av dokument
 • hjälp att komma i kontakt Datorhögtalare
 • hur man ansluter en mikrofon på Skype