Dator > typer av tonerkassetter

 • typer av tonerkassetter


 • En tonerkassett är en liten, disponibel skrivare apparaten, vanligen tillverkade av gjuten plast. Det håller utskrift medium (toner) som används i laserskrivare eller maskiner fotokopiering. Tonern är i sig en svart pulver gjort av fina partiklar plast, kol och svart färgämnen. Tonern har smält och smälts fast papper med en uppvärmd trumma, vilket skapar den tryckta bilden. Det finns flera olika typer av tonerkassetter, varierande och totala kostnader för sidan produktion.

  Original Equipment bläckpatroner

  Om du söker tillförlitlighet och längre användas, välj en original patron. Skrivartillverkare leverera ett "äkta" tonerkassett med de maskiner de säljer. När tonern börjar ta slut och det är dags att byta ut dessa enheter, turordningsändring det ursprungliga varumärket patroner från skrivartillverkaren kan utgöra en betydande kostnad för användarna. Men dessa "Original Equipment Manufacturer" eller OEM-kassetter ger oftast den högsta koncentrationen av toner, som ger högst sidantal, och bästa kvalitet innan de måste bytas ut igen.

  generiska patroner

  För en lägre kostnad genom att välja en generisk patron, som tillhandahålls av en tillverkare som specialiserat sig på kompatibla patroner, sälja dem till ett mycket lägre kostnad än original utrustning som erbjuds av skrivarens tillverkare. Användning av generiska patroner, men kommer ibland tomrum en tillverkares skrivare garanti. Det kompatibla patronen får inte matcha prestandan hos OEM kassetten. För att undvika patentintrång, generiska patroner har lite olika design, färg eller toner koncentration, och oftast ger en lägre total sida produktion.

  påfyllda bläckpatroner

  För den lägsta kostnaden, kan vissa toner också fyllas på med toner utan byte av insats. Butiker som erbjuder skrivare och delar ofta ha en monter eller räknare ägnas åt processen. Fristående butiker är också specialiserade på kassett påfyllningar. Det finns inte patentintrång fråga, även om vissa skrivare tillverkarna försöker avskräcka användare från att fylla på deras tonerkassetter. Eftersom köparen inte har någon kontroll över den kvalitet som används av toner kan påfyllnad påverka driften av patronen, och i vissa fall hindra den från den löpande. Kostnaden är dock mindre än köp av ett original eller generiska bläckpatron.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP

Relaterade artiklar


 • Kan jag byta ut 1GB skrivbord minne med 2 GB minne?
 • hur man ladda batteriet på en Acer Aspire netbook
 • Hur sätter jag min bärbara dator till en DVD-spelare för tv: n?
 • det bästa sättet att koppla upp en dator till en plasma-TV
 • Vilka är fördelarna med en SMART Board?
 • hur man byter ut en Mac Book skärm
 • hur man rengör ett fet laptop tangentbord
 • hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP
 • hur man hittar en DSL-ip adress
 • hur man väljer den bästa gaming grafikkort