Dator > tips på bärbara datorer i klassrummet

 • tips på bärbara datorer i klassrummet


 • Bärbara datorer blir allt vanligare i klassrum på alla utbildningsnivåer. Bärbara datorer är även krävs av många college och forskarstuderande program, medan många K-12 skolor har laptop program där alla elever ges ut bärbara datorer som komplement till lärande. Även bärbara datorer i klassrummet kan presentera en distraktion, de kan också vara användbara verktyg för lärande

  Du behöver:. .
  Computer
  Skrivare.
  Papper.

  Regler

  En av de viktigaste aspekterna av förvaltningen bärbara datorer i klassrummet är att fastställa regler för datoranvändning, göra dem kända för alla elever och tillämpa dem. En bärbar dator är tänkt att vara en lärande verktyg, inte ett sätt för studenter att stanna underhöll medan de ignorerar en föreläsning. En av de viktigaste reglerna är Internetanvändning. Om klassrummet har tillgång till Internet, bör eleverna endast tillåtas att besöka webbplatser som förbättrar inlärningen av ämnet. Det är en bra idé att förbjuda eller blockera sociala nätverk som Facebook och Twitter. I vissa fall är kanske bäst att blockera tillgång till Internet helt och hållet. Det bör finnas konkreta straff för att bryta mot reglerna-till exempel om eleverna besöker en webbplats som de inte borde göra dem sätta sin laptop borta för resten av perioden.

  Instruktion

  En av nycklarna till framgång undervisningen i ett klassrum med bärbara datorer är att använda engagerande ämnet med tekniken, snarare än att ignorera den bärbara datorer. Lärare bör hitta sätt att integrera bärbara datorer i sin undervisning så ofta som möjligt i syfte att stärka datorkunskaper och hålla barnen fokuserade på materialet. Till exempel, istället för att låta eleverna ge raka muntliga presentationer, kan du ha dem konstruera Power Point presentationer med hjälp av sina datorer. Istället för att ha barnen titta igenom läroböcker för att hitta fakta, kunde de göra en sökning på Internet. Det slutliga målet bör vara att göra den bärbara datorer förbättra lärande snarare än hindra den.

  Tips för studenter

  Att lära sig använda datorer för att förbättra lärandet är lika viktigt ur elevens perspektiv som instruktör. När du har en bärbar dator i klassen, kan det finnas en tendens att förlita sig på det alltför mycket och vanvård att ha andra verktyg som anteckningsböcker och pennor. Även bärbara datorer kan vara bra för tonen att hålla, kan batterierna tar lätt ut under loppet av dagen, så ha en backup plan är en alltid en bra idé, även om du bara hålla en anteckningsbok för alla dina klasser. Det är också en bra idé att träna själv hur tangentbordet är korrekt, med hjälp av hem-rad så att du inte behöver titta på tangentbordet när du skriver. Det är bäst att kunna titta på instruktör, svarta tavlan, overhead eller annan framställning som görs medan du skriver på samma gång.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man tar betalt min mac laptop utomlands

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en projektor till en widescreen laptop
 • hur man köper en medicinsk tangentbord
 • hur du hittar den videominne på min Dell-dator
 • grunderna i datorn kablage
 • hur man ställer in en gratis trådlös internetuppkoppling
 • hur man gör en körning Printer Spooler
 • typer av tonerkassetter
 • hur man tar betalt min mac laptop utomlands
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk till en dator arbetsstation
 • hur man fixar kontrasten på en Dell laptop