Dator > hur du ansluter trådlösa hörlurar till en PC

 • hur du ansluter trådlösa hörlurar till en PC


 • Hörlurar är ett bekvämt sätt att uppleva ljud-rik underhållning på dina villkor. Hörlurar kan du anpassa ditt lyssnande nivå utan att störa andra personer i din allmänna närhet. Hörlurar kablar kan vara jobbigt, men så många nya hörlurar modeller har en trådlös anslutning. Datorer tenderar att vara tråd djungler, så att utesluta en tråd från en potentiellt rörig röra kan vara ett spännande inslag i trådlösa hörlurar. Ansluta trådlösa hörlurar till datorn kan du dra nytta av fördelarna med att lyssna på dina filmer, musik eller spel via hörlurarna utan kamp hörlurssladden.
  1.
  Ladda upp eller placera batterier i hörlurarna och sändaren. Trådlösa hörlurar kräver ström för att fungera. Många trådlösa hörlurar levereras med en laddare bas. Du behöver ladda hörlurarna innan du försöker ansluta dem på din dator. Vissa trådlösa hörlurar modeller kräver batterier, som du måste installera innan du ansluter hörlurarna till datorn.
  2.
  Anslut sändaren till din dator. Sändaren kan ansluta via datorns hörlursuttag eller USB-port. Om sändaren ansluts till hörlursuttaget, ansluter den och kolla hörlurarna användarhandbok att kontrollera hur du synkroniserar hörlurarna till sändaren. Om sändaren ansluts via USB, behöver du troligen installera programvara att använda din trådlösa hörlurar. Om dina trådlösa hörlurar är Bluetooth-kompatibla, vidare till nästa steg.
  3.
  Par hörlurar via Bluetooth till datorn. Om din dator inte är Bluetooth-utrustad, måste du installera en Bluetooth USB dongle. Sätt på dig hörlurarna och öppna Bluetooth-programmet på datorn. Scan efter Bluetooth-enheter från datorn. Dina hörlurar ska visas. Välj hörlurarna och följ instruktionerna för att slutföra ihopkopplingen.
  4.
  Testa hörlurarna. Välj ut en låt eller en video och spela det på din dator. Anslut din trådlösa hörlurar och kontrollera att du kan höra ljud. Hitta volymreglagen på hörlurarna och justera dem så att volymen ändras korrekt. Om dina hörlurar inte fungerar korrekt, kontrollera att hörlurarna är påslagna. Om hörlurarna på och du inte hör något, kontrollera att din sändare fungerar och att du har din volymen uppskruvad på din dator.
  5.
  Ladda hörlurarna när du är klar med dem. För att säkerställa att hörlurarna är redo när du behöver dem, måste du placera dem alltid på laddaren när du är klar med dem. Om hörlurar är batteridrivna, vara säker på att du alltid har reservbatterier till hands.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:utrustning som används för att bygga en dator

Relaterade artiklar


 • vad är GB på flash-enheter?
 • hur man rengör min Mac mini
 • hur du installerar en ny intern hårddisk för Windows XP
 • hur man hittar en DSL-ip adress
 • hur man ställer in en gratis trådlös internetuppkoppling
 • hur du ställer in en Linksys-router som en proxyserver
 • dator byggkvalitet checklista
 • digital lagring för en filmfil
 • Bärbara vs konsumenten laptop
 • hur du installerar ett minneskort i en Dell-dator