Dator > Hur kan jag hämta en Internet drivrutin när jag inte kan ansluta till Internet?

 • Hur kan jag hämta en Internet drivrutin när jag inte kan ansluta till Internet?


 • När du har problem med datorn och en av dina enheter som inte fungerar korrekt, kan du fixa det vanligtvis med en snabb nedladdning från Internet. Men när nätverkskort som du använder när du ansluter till Internet slutar fungera, måste du vara lite mer kreativ att få drivrutinerna

  Vad du behöver

  För att få drivrutiner du behöver för att komma tillbaka på Internet, måste du ha ett par saker hands.

  Du måste ha tillgång till en dator med en anslutning till Internet. Om dina vänner är upptagen, eller om du bara vill göra det själv, bibliotek är ofta ett bra ställe att hoppa på nätet och ladda ner filer som du behöver utan att betala några pengar.

  Nästa behöver du en bärbar lagringsenhet med minst 256 MB minne. Ett USB-minne är bäst eftersom flashminnen fungerar bra med ett brett utbud av datorer och är ganska billigt om du inte råkar ha en liggande redan.

  Till sist behöver du modellnumret på din nätverksadapter-eller datorn, i vissa fall-som hjälper dig att ladda ner rätt drivrutin. Detta steg är lite mer komplicerat eftersom det varierar från dator till dator, men du kan ofta avgöra modell av din dator med en snabb blick på fallet, eller genom att hänvisa till den dokumentation som följde med det.

  Hämta Nätverksdrivrutiner

  När du har modellnumret på din dator eller nätverkskort, som du bara behöver om du har en specialbyggd dator, eller om du köpt ditt nätverkskort åtskilda från resten av din dator, få på Internet -dator och gå till tillverkarens webbplats. Där hittar du oftast en knapp som säger något som "support" på hemsidan, vilket kommer att leda dig att drivrutiner för din enhet när du anger lämplig modell nummer. Om du har en Dell eller en HP finns i "medel" för direkta länkar till lämpliga områden för sina webbplatser. Ladda ner drivrutiner till skrivbordet så att du kan hitta dem senare.

  Installera nya drivrutiner

  Efter nedladdning av drivrutiner sätter du flash-enhet och klicka sedan på "My Computer". Leta reda på din flash-enhet bland de andra visas lagringsenheter och kopiera och klistra in drivrutiner som du hämtade till skrivbordet på flash-enheten.

  När detta är klar, ta bara flash-enheten till datorn som behövde förarna, in det i en öppen USB-port, öppna din flash-enhet via "Den här datorn" igen genom att dubbelklicka på den, och dubbelklicka på din nya drivrutiner att installera dem. Eller, om förarna är i en mapp, hitta filen som en förlängning som slutar på ". Exe" och dubbelklicka på att för att installera drivrutinerna.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man ladda batteriet på en Acer Aspire netbook

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka ljusstyrkan på en Dell laptop
 • hur man installerar drivrutiner på min dator
 • vad är skillnaden mellan seriella portar och USB-portar?
 • hur du bläddrar med en laptop tangentbord
 • hur man får xp att känna igen en SATA DVD-enhet
 • vad är GB på flash-enheter?
 • Hur konvertera ett SD-kort till en USB-
 • gamla laptop använder
 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-
 • Bärbara vs konsumenten laptop