Dator > DVD-bränning metoder

 • DVD-bränning metoder


 • Med den utbredda användningen av DVD-media för överföring av data och backup, är det en viktig fråga för en datoranvändare att förstå processen att bränna data på en DVD. Lyckligtvis har samband med förbränning för optisk media standardiserats till en grundläggande proceduren att alla datoranvändare kan följa

  Dra och släpp

  Det absolut enklaste metoden att bränna till en DVD är att helt enkelt "dra och släpp" den filer du vill bränna på enhetsikonen för din DVD-brännare. Inte bara den här metoden gör det enkelt att bränna, eftersom alla inställningar är konfigurerade på bästa sätt för din dator av operativsystemet, men filerna inte heller behöver vara omedelbart skrivas. Du kan dra och släppa filer och lämna dem där som filer "som väntar på att brännas. " Detta gör det möjligt för hela sammanställningar som skall göras i realtid och redigeras utan bränning alls. När du vill bränna dina färdiga sammanställningar klicka på "Bränn till skiva" knappen längst upp på frekvensomriktaren fönstret och sätter i en skiva när du blir ombedd.

  Automatiskt Burning

  Som en följd av automatisk identifiering som är inbyggda i DVD-enheter, kan du helt enkelt in en tom DVD-skiva i sin DVD-brännaren och följ instruktionerna på skärmen för att hitta och bränna data. Efter att du satt en tom DVD i enheten, kommer operativsystemet att inse att det är tomt och frågar om du vill bränna en ny DVD-skiva. Om du klickar på knappen "OK" kommer att lansera en Windows navigering fönster där du kan hitta och välja dina filer som ska brännas. Som ovan, när processen är klar är det helt enkelt en fråga om att klicka på "Bränn till skiva" knappen och vänta på enheten för att skriva data.

  Programvara från tredje part

  För mer avancerade användare, eller användare som vill ha avancerad funktion-apparater, kan det vara fördelaktigt att köpa en DVD-bränning paket. Hjälp av någon av dessa paket kommer att följa operativsystemet förfaranden noga. Men kommer de att ge användarna ytterligare alternativ, t. ex. brännande hastigheter, även att stänga skivan för att göra den läsbar i andra program, vilket gör backup ISO filer och bränner test för att verifiera dina valda DVD-media är kompatibelt med din enhet. Tredjepartspaket från företag som Nero, Skämmas eller Roxio kan vara mycket användbart, speciellt om du bränner en DVD-skiva och vill anpassa din DVD-menyn video egenskaper.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man fixar kod 39 på Windows Vista

Relaterade artiklar


 • datorminne slot typer
 • hur man gör ett headset ur en gammal mic & högtalare
 • rensar personlig information från en Palm Tungsten T3
 • Hur man laddar ner musik till en Kindle
 • hur du skriver in BIOS på ett ASUS moderkort
 • hur man driver format tumme
 • hur man ansluter en mikrofon på Skype
 • tecken på en dålig strömkälla på en HP-dator
 • hur man ställer in en gratis trådlös internetuppkoppling
 • olika ergonomiska tangentbord