Dator > kan du koppla upp ps3 controllers till din dator?

 • kan du koppla upp ps3 controllers till din dator?


 • PS3 Dualshock Sixaxis och regulatorer kan anslutas till datorn, men saknar funktionalitet utan ett antal ytterligare nedladdningar och tweaks. Efter installation lämplig programvara, PS3 controllers kan interagera med alla PC spel

  Krav på hårdvara

  En PC med Windows 2000 eller. nyare och en USB-sladd med en Mini-B slut krävs. Mini-B änden ansluts till regulatorns laddningen hamn, med den andra änden ansluter till en USB-port på datorn.

  Programvara som krävs

  Fönster: s kommer inte med en drivrutin för PS3 registeransvariga, därför måste en tredje part drivrutinen laddas ner. Dessa är lätta att hitta. Sök efter "DualShock 3 för PC" förare och följ installationsanvisningarna

  Missuppfattningar. Universal Bluetooth

  PS3 styrenheter samverkar med PS3 via trådlös Bluetooth-teknik. Men ur lådan, gör de inte allmänt para ihop med en PC's Bluetooth.

  Parkoppla Bluetooth

  Ytterligare drivrutiner och programvara krävs för att göra detta så bra. En av dessa erbjuds av MotionInJoy. com. Men en USB-anslutning enklare eftersom du måste ansluta styrenheten via USB para ihop den med tredje part Bluetooth-applikationer.

  Med PS3

  Inte alla spel har stöd för användning av gamepads. Om du vill använda din PS3 handkontrollen i en match saknar kringutrustning, hämta och installera sedan "XPadder. " Detta program ger dig möjlighet att kontroller karta tangentbordet till din PS3-handkontrollen.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:rensar personlig information från en Palm Tungsten T3

Relaterade artiklar


 • kan du koppla upp ps3 controllers till din dator?
 • hur du hittar den videominne på min Dell-dator
 • rensar personlig information från en Palm Tungsten T3
 • hur man hittar hur mycket RAM din dator har
 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-