Dator > hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-

 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-


 • HP LaserJet 4 Plus skrivare är en större skrivare som gjorde sin storhetstid i mitten av 1990-talet. Även om skrivaren, var start-of-the-art vid den tiden, de magra åtta sidor per minut Utskriftshastighet helt enkelt inte skulle klippa det med dagens mått. Men om du fortfarande har en HP LaserJet 4 Plus i funktionsdugligt skick och vill använda det på din nuvarande skrivare, är det möjligt att ansluta den via USB-kabel

  Du behöver:.
  Computer
  HP LaserJet 4 Plus.
  USB till 8-pin seriell adapter.
  Driver installationsskivan (s).
  Diskettenhet.


  1.
  Anslut USB till 8-pin seriell adaptern till en ledig USB-port. Denna adapter kan du ansluta HP LaserJet 4 Plus till din dator via USB-porten.
  2.
  Sätt i adaptern förare installations-CD i datorn och vänta i installationsguiden för att ladda . Acceptera licensavtalet och följ de återstående uppmaningarna för att slutföra installationen.
  3.
  Anslut 8-pin seriell kabel till "Out" port på baksidan av HP-skrivare. Fäst den andra änden av kabeln till 8-pin seriell sidan av adaptern.
  4.
  Sätt i HP LaserJet 4 Plus installationsskivan i diskettenheten på datorn. Mer än sannolikt, om du har en ny dator du inte har en diskettenhet. Om så är fallet, kan du köpa en diskettenhet som ansluts till en dator via USB-kabel.
  5.
  Öppna "Den här datorn" (eller "Dator", beroende på version av Windows du kör). Dubbelklicka på floppy-ikon disken för att öppna skivan och välj "Kör"-ikonen (det också kommer att bli ". exe "bredvid sig). Följ instruktionerna i guiden för installation av drivrutiner på datorn. När alla uppsättning, kan du bli ombedd att starta om datorn. Efter omstart kan du börja använda din HP LaserJet 4 Plus skrivare via USB port på datorn.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man hittar hur mycket RAM din dator har

Relaterade artiklar


 • hur man hittar hur mycket RAM din dator har
 • hur du hittar den videominne på min Dell-dator
 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-