Dator > gamla laptop använder

 • gamla laptop använder


 • Du behöver:
  SATA drivrutiner

  Det är sorgligt men sant. . Så småningom blir även den bästa datorn lite gammal. Bärbara datorer är inget undantag. Det äntligen kommer en tid då du helt enkelt inte kan göra vad du behöver göra på din bärbara dator. Men behöver du inte att förvisa den till papperskorgen högen. Beroende på vad, om något, är fel med din bärbara dator finns det fortfarande sätt att få någon nytta av din gamle vän.

  Andra Monitor

  Om man antar att skärmen på din bärbara dator fungerar fortfarande, kan du lägga den till god användning som en andra bildskärm. Två bildskärmar kan bidra till att öka produktiviteten och underlätta multitasking. Många människor som har arbeten som innebär att öppna många fönster eller program kan ha nytta av en andra skärm, vilket gör att köra både ett ordbehandlingsprogram och en webbläsare, eller en programmeringsmiljö och dokumentation samtidigt.

  Kör Linux

  Samtidigt som din bärbara dator kanske inte kan hantera den nyaste program, operativsystem och grafikkort, kan det gå nog Linux. Du kan slå alla utom de mest forntida bärbara datorer i en Linux-maskin. Om allt du vill göra med din bärbara dator är kolla e-post, skriva och använda Internet, det finns flera olika typer av open-source Linux-versioner kan du installera och köra. En av de mest populära är Ubuntu, en gratis Linux-OS. Ett enklare installation är Puppy Linux, som inte bara löper lätt men det är också så liten att den kan transporteras runt på en CD eller USB-minne.

  Sälja delarna

  Även om din bärbara dator inte fungerar längre, du kan fortfarande få användning av det genom att dra i delar och sälja dem. Moderkortet, RAM, hårddisk och A /C adapter kan vara värt pengarna till någon annan. Butiker kan eller inte kan ta gamla delar från dig, men du kan alltid prova eBay.

  Freecycle

  Många skolor kan inte använda gamla bärbara datorer någon mer än du kan, men om du tittar runt kan du förmodligen hitta någon som kan dra nytta av din dator, särskilt om de inte vill det för mer än e-post, chatt och webbsurfande. Familjemedlemmar kan dra nytta av din gamla laptop, och om du inte personligen känner någon som vill det, kan du alltid Freecycle det. The Freecycle Network består av små grupper över hela USA, och risken är att om du erbjuder upp din bärbara dator, oavsett hur gammal du tror det är, någon annan i närheten skulle älska att rycka upp den.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:kan du koppla upp ps3 controllers till din dator?

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den videominne på min Dell-dator
 • rensar personlig information från en Palm Tungsten T3
 • kan du koppla upp ps3 controllers till din dator?
 • hur man hittar hur mycket RAM din dator har
 • hur man ansluter HP LaserJet 4 plus med en USB-
 • gamla laptop använder