Dator > hur man skriver ut stora mallar

 • hur man skriver ut stora mallar


 • Såvida du inte har en plotter som kan skriva ut i affischstorlek eller större dokument, skriver ut en stor mall måste kondenseras eller skrivas ut genom en process som kallas plattsättning. Göra det och att enda blad utskrift är enkelt nog dock särskilt vid användning av två olika Microsoft Office-dokument program som möjliggör detta utskrift format för ritningar eller banners större än en standard 8,5-tums x 11 tum papper.

  Du behöver :
  Microsoft Visio programvara
  . Microsoft Publisher, någon upplagan efter 2003.
  Skrivare /plotter kan skriva ut papper som är större än 8.
  5 x 11 inches.
  Skrivarpapper större än 8.
  5 x 11 inches.
  Tejp eller lim.

  Skriva ut en stor ritning


  1.
  Öppna Microsoft Visio, som ligger på skrivbordet i Windows. Välj "File" och "Open" för att få ritningen du skapade på skärmen.
  2.
  Välj "File" igen. Nästa, välj "Utskriftsformat" och välj sedan "Print Setup"-fliken.
  3.
  Leta efter en låda som låter dig ändra pappersstorleken. Välj den pappersstorlek du vill använda och klicka på "OK" och sedan väljer du "Arkiv" och "Skriv ut. "Vet att om du vill skriva ut på mycket större pappersark än vad som finns tillgängligt, måste du välja vilken skrivare eller plotter du ska använda i Visio utskriftsfunktion menyn.
  4.

  Välj den skrivare eller plotter som använder större pappersstorlekar genom att klicka på "Fil", "Utskriftsformat" och "Utskriftsformat" på fliken en gång till. Klicka på "Setup" under alternativet för skrivaren papper.
  5 .
  Klicka på "skrivare" under Skrivarinställning rutan, sedan "namn. " Välj skrivare eller plotter på listan, och klicka på "OK" för att aktivera den.
  6.
  Gå tillbaka till "Print Setup"-fliken och använd anpassningen funktionen att anpassa din ritning i mitten av sidan vertikalt och horisontellt. Välj "Preview" för att se hur utskriften kommer att se ut när den är tryckt.
  7.
  Klicka på "File" och "Skriv ut" för att skriva ut din ritning.

  Skriva ut ett stort dokument Använda kakel


  1.
  Skriv ut ditt dokument med hjälp av kakel metod där ett dokument kan skrivas i sektioner på flera bitar av papper som kan monteras ihop senare.
  2.
  Öppna Microsofts Visio. Klicka på "File", "Utskriftsformat" och "Utskriftsformat"-fliken. Välj storlek skrivaren papper du använder för att skriva ut dokumentet.
  3.
  Använd funktionen Förhandsgranskning i Skrivarinställning boxen denna tid för att anpassa mallen med pappersstorleken. Visio automatiskt förhandsgranska ditt dokument med flera rutor inne att ange kakel effekt och de avsnitt som kommer ut på separat papper.
  4.
  Klicka på "OK" och sedan skriva ut dokumentet . Montera separat utskrivna sidorna tillsammans senare med tejp eller lim.

  Skriva ut en banderoll


  1.
  Öppna Microsoft Publisher från skrivbordet. Välj "Fil" och sedan "Nytt" och Nya publikationer uppgift öppnas. På Nya publikationer uppgiften fönster, välj "Publikationer för utskrift" klicka sedan på "Banderoller. "
  2.
  Sök i förhandsvisningen galleriet och välj den banner du vill skriva ut genom att klicka på den .
  3.
  göra justeringar av banderollen. I åtgärdsfönstret Ny publikation fönstret väljer du din justeringar för bredd och höjd. Du kan också ändra färg på din banner med Färgscheman alternativet, eller de eventuella typsnitt som du använt i Teckensnittsscheman alternativet. Dessutom kan du också ändra något av text eller bilder i mallen.
  4.
  Klicka på "File" och sedan "Skriv ut" för att skriva ut banderollen. Kontrollera att skrivaren klarar av att ta emot stora format.

  Tips och varningar


 • Överväga att vidta ett stort dokument och minska den för att passa på en sida. Det här alternativet är tillgängligt för de flesta Microsoft-dokument program som Word, Visio och Publisher. För att göra detta, klicka på "Utskriftsformat" på din Arkiv-menyn och klicka sedan på "Print Setup"-fliken. På "Utskriftsformat"-fliken, leta reda på "Skriv ut Zoom" alternativ, välj "Anpassa till" och skriv en "1" i varje ruta. Skriva ut dokumentet, och det kommer att skriva ut på en sida i en reducerad form.
 • Microsofts 2003 upplaga av Publisher stöder inte utskrift i stora format.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man skriver ut en 5x7 foto på 4x6 papper

Relaterade artiklar


 • knepen för en svalare kör laptop
 • hur du ställer in min Canon-skrivare på min dator
 • hur man kopierar musik till en bärbar extern hårddisk
 • hur man skapar Skriv till fil skrivare
 • Hur man överför kvm med vmware
 • hur man byter en strömförsörjning AC-adapter
 • datorsystem organisation & arkitektur
 • vad är ddr SO-DIMM-minne?
 • hur man konfigurerar en andra IDE-hårddisk
 • hur man gör med HP LaserJet toner