Dator > hur man kan öka min signalstyrka utanför

 • hur man kan öka min signalstyrka utanför


 • Signalstyrka kan variera kraftigt från insidan av ett hem eller kontor till utanför. En trådlös stark signal inomhus kanske inte är lika effektiv om nås från utanför byggnaden. Lyckligtvis finns det några tips och tricks som kan stärka din mottagning av en trådlös signal utanför. Det kan vara nödvändigt att prova några olika sätt att förstärka utanför receptionen innan vi hittade en lösning-eller en kombination av lösningar-som är bäst för din situation

  Du behöver:.
  Dator med trådlös access.
  Router.
  Modem.
  Aluminiumfolie.


  1.
  Flytta routern. Notera hur många väggar mellan routern och den idealiska utanför åtkomstpunkten. När man överväger placering, kom ihåg att hålla den trådlösa åtkomstpunkten så högt som möjligt. Golvet är inte en bra plats för att sända en stark signal.
  2.
  Kontrollera om andra hinder som kan störa den trådlösa signalen. Träd kan blockera signalen. Annan elektronik, inklusive trådlösa telefoner, producerar signaler som kan störa den trådlösa signalen. Flytta den trådlösa routern till en plats med så få konkurrerande signaler som möjligt. Denna lösning är tidskrävande som du måste nu åka routern, testa sedan anslutningen. Upprepa tills signalen ökar.
  3.
  Justera antennen. Liknande sätt receptionen på en TV ändras när du flyttar antennen, så trådlös mottagning. Kombinera justera routerns antenn med att flytta routern för att få maximalt resultat. Dessutom prova några aluminiumfolie på routern antenn och datorn antenn. Bara att lite folie på eller nära tillgång antennen skulle kunna förstärka signalen.
  4.
  Kontrollera routerns inställningar. Inställningarna finns i enhetens programvara eller på datorns Enhetshanteraren. På en Windows-dator, gå till "Network Devices" och högerklicka på anslutningen ikonen i det nedre högra hörnet av verktygsfältet. Välj sedan "Nätverks-och delningscenter" alternativet. Välj sedan "Hantera nätverksanslutningar. Hitta den trådlösa routern. Högerklicka och välj" Visa den här enheten som en web-sida. "

  När detta alternativ väljs, öppnas en sida där justeringar kan göras till routern, främst den kanal som används. De flesta routrar erbjuder 11 kanaler. Prova olika kanaler tills du får en bättre signal. Dessutom Använd "Hjälp" fil för att lära sig vilka justeringar kan göras för att förbättra mottagningen.
  5.
  köper ny utrustning. Det finns saker du kan köpa för att förbättra den trådlösa signalstyrkan utanför . Köpa en nyare modem och router är ett alternativ. En annan kan vara att helt enkelt få en antenn för den trådlösa routern. En trådlös repeater kan också hjälpa. Ungefär som en router, kommer detta fungera som en studs-off för signalen och därmed utöka urvalet av routern. Placera repeatern mellan routern och där det kommer att nås. Kontrollera med routern eller modemet tillverkare för kompatibilitet rekommendationer.

  tips och varningar
 • flesta justeringar görs med router programvara kan återställas till vad den var innan en förändring gjordes. Lär dig hur man gör detta innan du justerar något.
 • inte bara ta en telefonsladd att utöka räckvidden av hårdkopplad modem, det finns en skillnad mellan modem data sladdar och data sladdar.
 • Flytta routern eller antennen och testa signalen kommer att gå snabbare med en partner.
 • Se du kan ångra alla ändringar du kan göra på datorn.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man uppgraderar en Core Duo till en Core 2 Duo

Relaterade artiklar


 • hur man spelar in filmer på en hårddisk och spela upp dem på en TV
 • hur man installerar program på en Eee PC
 • hur man tvättar kretskort
 • det bästa sättet att ladda en laptop batteri för lång livslängd
 • hur man byter fläkten i en stationär PC
 • hur man använder ett USB-tangentbord med bärbar dator
 • hur du ansluter din digitala box till din dator
 • hur man lär sig och förbättra datorkunskaper
 • hur du uppgraderar datorns minne
 • hur du installerar en trumma i en skrivare