Dator > hur man återställer filer från ett USB-minne

 • hur man återställer filer från ett USB-minne


 • Återställa raderade filer från en hårddisk är som en dröm. Idag kan du använda ett program för att söka igenom tummen köra och faktiskt hämta de filer du har raderats. Fil återhämtning kan visa sig särskilt användbara för människor som håller en hel del värdefull information om deras minne, såsom skattelängder och bankkontonummer. Även om inget "gratis" data recovery-program finns, en del program ger en gratis testversion som du kan använda på ett begränsat underlag att återställa dina filer

  Du behöver:.
  Data programvara (Uneraser).


  1.
  Öppna Uneraser programvara och klicka på "Nästa". Ett fönster visas som lyder, "Välj vilka enheter eller mappar som ska genomsökas. " Välj tummen enhet i listan under "hårddiskar" och klicka på "Nästa".
  2.
  Välj den filtyp du vill återskapa. Till exempel, om du förlorat ett Word-dokument, kryssa i rutan bredvid "Documents" och klicka på "Nästa".
  3.
  Granska de ändringar du har gjort på "Summary Information" sidan, och klicka på "Nästa".
  4.
  Välj den tid som du har tagit bort filen. Till exempel, om du har raderat filen för två dagar sedan, kryssa i rutan bredvid "Inom den senaste veckan. " Du kan också begränsa filstorlekar. (Se bilden under "Uneraser Alternativ" i Resources avsnitt nedan. ) Om du inte har en aning om något av denna information, klicka på "OK".
  5.
  Vänta för Uneraser att skanna minne. När den är klar, klicka på "Finish. " En mapp kommer att visas med de filtyper som du har sökt. Till exempel, om du sökte Microsoft Word-dokument, du kommer att se alla raderade Word-dokument i mappen.
  6.
  Markera de filer du vill hämta och klicka sedan på "Återställ"-knappen på toppen av fönstret. (Se bilden under "Återskapa Button" i Resources avsnitt nedan. ) Ett fönster visas som frågar om du vill "Rädda filer", "Bränn filerna till en CD eller DVD" eller "Ladda upp till FTP. " Välj "Spara filer" och klicka
  7
  Välj den plats där du vill att filen ska sparas "Nästa". . Om du vill spara filerna på din tumme enheten och klickar på knappen "Bläddra" och välj din minne. Du kan även spara filerna på din hårddisk. Klicka på "Nästa" och filerna kommer att spara till den plats du angav. Ett fönster kommer nu dyka upp och fråga dig om du vill köpa den officiella versionen av Uneraser. Om du behövde det här programmet just denna gång, kan du inte köpa den.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:göra RAM-chips måste installeras i rätt ordning?

Relaterade artiklar


 • Vad är en dedikerad grafik kort på en Mac?
 • hur man ansluter en elgitarr på en mac
 • hur du tar bort svarta linjer på HP Officejet 6500 skanna eller kopiera
 • hur man använder en vanlig bildskärm med en bärbar dator
 • hur man fixar en trasig laptop jack
 • hur man sätter film DVDs på ett USB-minne
 • Epson projektor film tips
 • hur man väljer Platta bildskärmar
 • toppkvalitet foto skannrar
 • hur man skapar en startdiskett i OS X