Dator > hur du överför Microsoft Office-filer till och från din iPad

 • hur du överför Microsoft Office-filer till och från din iPad


 • Med iWorks app sviten för IPAD, är Apple som gör det otroligt lätt att visa, redigera och överföra Microsoft Office-filer mellan din iPad och antingen en Mac eller PC. Du måste köpa varje apps individuellt, ett litet pris att betala för bekvämligheten med att visa och redigera viktiga dokument var som helst, när som helst. Sidor app är kompatibel med Microsoft Word, är Numbers app kompatibla med Microsoft Excel och Keynote app är kompatibel med Microsoft PowerPoint. Det är ett bra sätt att avsluta en sista-minuten hemuppgift eller finjustera en stor presentation.

  Du behöver:
  Apple IPAD
  . iWork apps.

  Flytta Microsoft Office-filer från din dator till din IPAD


  1.
  Anslut din iPad till datorn med USB-kabeln som medföljde med din iPad. Öppna iTunes.
  2.
  Välj din iPad underifrån "Devices" kategorin på vänster sida av skärmen. Välj "Apps" fliken och flytta ner skärmen tills du ser "fildelning".
  3.
  Klicka på namnet på den app du kommer att använda för att öppna dina Microsoft Office-fil. Välj t. ex. "Sidor" för att visa och redigera Microsoft Word-fil, "Numbers" för en Microsoft Excel-fil och "Keynote" för en PowerPoint-fil. Välj iWork app som motsvarar filen du vill importera och klicka på "Lägg till".
  4.
  Välj den fil du vill importera från dialogrutan som dyker upp och klicka på " Välj ". Den fil du just importerade visas i "Documents" rutan till höger om din iWork app listan.
  5.
  Koppla bort iPad från din dator, välj iWork app som motsvarar den fil du just importerade och välj "Mina dokument /kalkylark /Presentations". Tryck på mappen ikonen i övre vänstra hörnet av skärmen. Markera Microsoft Office-fil som du vill importera.

  Flytta Microsoft Office-filer från din iPad till din dator


  1.
  Välj iWork app som motsvarar den Office fil du vill flytta från din iPad till din dator. Välj "Mina dokument /kalkylark /Presentations".
  2.
  Bläddra igenom dina filer tills du hittar Microsoft Office-fil som du vill exportera. Markera filen och klicka på "Share".
  3.
  Välj "Exportera" i dialogrutan som visas. I nästa dialog ruta som dyker upp, väljer du motsvarande Microsoft Office-format för att exportera filen i.
  4.
  Anslut din iPad till datorn med USB-kabeln som medföljde IPAD . Öppna iTunes. På vänster sida av skärmen väljer du enheten från under "enheter" kategori. Välj "Apps" fliken.
  5.
  Gå ned till botten av skärmen tills du kommer till "fildelning" avsnittet. Välj namnet på den iWork app som motsvarar din Microsoft Office-fil. Markera Microsoft Office-fil du vill exportera och klicka på "Spara till". Välj en plats för filen i dialogrutan som dyker upp och klicka på "Välj".


Previous:hur man använder Excel VBA Next:Hur får jag uppgifter från en grundläggande stämpel i Excel?

Relaterade artiklar


 • den bästa usb datorhögtalare
 • hur man byter till en Macintosh-dator
 • typer av seriella kablar
 • hur du formaterar USB som UDF
 • hur man ändra det minne som en acer laptop
 • hur man kan bli mögel på datorns tangentbord
 • hur du ändrar pekplattan inställningen till en trådlös mus
 • skrivare kretskort avlägsnande
 • hur man gör med toner
 • Vad är DDR-minne marker?