Dator > hemlagad wifi signal booster

 • hemlagad wifi signal booster


 • När den trådlösa routern ansluter datorn till Internet har signalen att gå från antennen och in i datorns trådlösa antenn. Signalen försvagas ju större avståndet mellan routern och datorn, och om väggar eller andra signaler mellan de två, kan detta göra det ännu svagare. Kommersiella lösningar finns, men de är ofta dyra och kan vara svåra att installera. Alternativt, gör en billig signal booster av dina egna

  Du behöver:.
  Moderkort med SLI eller Crossfire-stöd.
  2 eller flera grafikkort av samma modell.
  Drivrutinerna till grafikkortet.
  Skruvmejsel.

  grundkonceptet

  Den trådlösa routern antenn ständigt pumpar ut en signal som strålar ut från antennen själv. Denna signal flyttar ut från antennen i en cirkel och badar alla trådlösa-aktiverade enheter i området i WiFi-anslutning. Detta fungerar perfekt när alla datorer i området är i ungefär hundra fot radie av själva routern. Men när maskinerna är längre än så, signalen degraderar snabbt och anslutningen saktar. Om du skulle bygga en parabolisk reflektor och koppla den till routern, skulle det vända antennen till en riktad antenn. Detta innebär att du nu kan peka en starkare signal där det kommer att behövas, istället för att bada ett större område i en mindre kraftfull signal.

  Använda mall

  Besök FreeAntennas. com (se Resurser) och spara EZ- 12 antenn mall. Du måste öppna mallen i ett bildredigeringsprogram och ändra storleken för att få en effektiv mall. Ju större din vindsurfingbräda, desto mer av en signal uppsving du får. Men om du gör det för stort, kan du inte kan skriva ut den på ett enda pappersark. Skriv mallen ut på ett papper, gärna kartong. Klipp ut mallen och limma aluminiumfolie till rektangulära bakst. Kontrollera att du har också klippt ut spåren och passerar från framstycket. Böj upp på framstycket nedåt och böj bakstycket så att flikarna glida in i spåren på bakst. Upprepa för att göra ett andra vindsurfare antenn booster.

  Pekade antennen

  Med dina två inbyggda räckviddsförlängarna, du måste bifoga dem till din trådlösa router. Skjut in antennen genom de två korsen på din antenn booster, effektivt skev bild av de antennen booster på antennen. Upprepa med den andra booster, och du har ökat din signal på routern. Tricket nu är dock siktar de två boosters korrekt. Avgöra var dina datorer kommer att tillbringa större delen av sin tid, och punkt parabeln mot den delen av ditt hus. Den vindsurfingbräda logotyp på framsidan av enheten, så att punkt logotyp mot datorer.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man köper en Canon skrivhuvud

Relaterade artiklar


 • bygga den själv datainformation
 • hur du ändrar din laptop skärm
 • hur du formaterar en iMac
 • hur man öppnar en Compaq Presario PC fall
 • hur du tar bort onödiga datorfiler
 • allmän information om äpple
 • Expert Mouse styrkula använder
 • hur man kan återställa filer på en dator träffats av blixten
 • Lägga till skrivare med preferenser
 • hur man fixar tangentbordet och funktioner på en HP-dator