Dator > gaming cpu uppgradering för HP Desktop

 • gaming cpu uppgradering för HP Desktop


 • Att köpa en färdigbyggd dator från en tillverkare som HP kan vara ett ideal, kostnads-vänlig val, speciellt när det finns en bra paketlösning tillgänglig antingen online eller i butiker. Men om du tycker att du vill ha lite mer glans av din HP när det kommer till spel, får en bättre processor vara just den sak du behöver, och som tur är processen lite annorlunda än att uppgradera en specialbyggd PC .

  Du behöver:.
  moderkort med SLI eller CrossFire stöd
  2 eller flera grafikkort av samma modell.
  Drivrutinerna till grafikkortet.
  Skruvmejsel.

  Nödvändig information

  När uppgradera din HP: s CPU erbjuder ett lockande snabba hopp med möjlighet att inte spendera alltför mycket pengar kan du sticka inte bara en CPU på moderkortet och förväntar sig att arbeta. Varje moderkort har en viss "socket typ" att det är förenligt med, och att hitta det du behöver ditt moderkorts chipset nummer. Om du inte redan har denna information, ladda ner programmet CPU Z (se "medel") och kör det. Klicka på fliken som säger "moderkort" och skriver ner informationen i chipset avsnittet, liksom "tillverkare" och modell. Med denna information kommer du att kunna hitta den snabbaste processorn som kommer att arbeta med stiften på moderkortet för att ge dig den bästa spelupplevelsen möjligt på processorn slut. Kom dock ihåg att om ditt moderkort också har ett grafikkort installerat, kommer processorn i sig inte vara mycket bra för 3D-spel eftersom det inte är byggt för att hantera avancerad grafik, och om inte ditt moderkort stödjer minst en dubbelkärnig processor kommer det förmodligen inte kommer att levereras för att spela modern spel.

  Välja ny processor

  Gå till tillverkarens webbplats för moderkortet. Antingen skriva in modellnumret på ditt moderkort följt av ordet "specifikationer" i sökrutan eller kontakta sitt stöd division för att hitta uttaget typ av ditt moderkort. När du har denna information, gå till en webbplats som Newegg. com eller Zipzoomfly. com och söka efter en CPU som är kompatibel med ditt moderkort är socket typ, och se till att få den snabbaste enheten tillgänglig sedan spel är extremt processor intensiva. Dessa webbplatser är också bra ställen att köpa din nya processorn från att de har utmärkta användaren feedback på produkter och oftast bättre priser än vad du kan hitta på en dator järnaffär, och många av de personer som lämnar kommentarer kommer att tillhandahålla relevant information om hur väl populära spel arbeta med processorer och grafikkort som de har köpt, i sin tur hjälper dig att göra ett välgrundat beslut.

  Installera processorn

  Innan du kan installera din nya processor och gå vidare till att spränga utlänningar kommer du måste ta bort sidan av datorn ärendet och ta bort kylfläns och din gamla processor. För att göra detta på rätt sätt, lägg din dator på en plan, ren yta. Se till att du inte är på mattan eller i närheten av något som kan generera statisk elektricitet om gned sig mot. Ta bort sida av fodralet genom att vrida på baksidan av den kan möta dig och skruva loss de två skruvarna på höger sida. Alternativt kan du behöva kontakta din dators dokumentation för anvisningar om hur du får tillgång till insidan av din modell.

  Väl inne rensa ut spindelnät och damm med konserverad luft. Sedan, för att installera processorn själv, koppla bort alla sladdar som är i vägen för kylflänsen-som är den stora fläkten och metall blockera ansluten till moderkortet-och ta bort kylflänsen. På en Intel, kan du göra detta genom att vrida den svarta, plasthandtag knuten till kylflänsen tills den lossnar. Sedan försiktigt bort den och sätta den åt sidan. Slutligen, tryck ner på sidan av metallspännet håller processorn i, ta bort den, och upprepa processen i omvänd att installera din nya processorn. (För mer detaljerad video-instruktion för både AMD och Intel-processorer finns i "medel").


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hemlagad wifi signal booster

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en fast stift på en matrisskrivare
 • ledde vs laserskrivare
 • hur man roterar LCD på lenovo laptop
 • hur man byter ett nätverkskort
 • hur man kan jämföra kortkommandon för Mac & PC
 • hur man installerar en DVD-spelare i en HP-dator
 • hur man sätter låtar på ett vanligt SD-kort
 • Ta bort ett program på PPC
 • hur man installerar kontor på ett SD-kort
 • hur man skapar en partition på en flashdisk