Dator > bror trådlös skrivare felsökning

 • bror trådlös skrivare felsökning


 • Den trådlösa funktionerna i Brother's serie av skrivare eliminerar allt krångel med anslutning av elektriska kablar och hålla dem utom synhåll. De flesta trådlösa Brother skrivare tillåter användaren att utföra flera uppgifter med samma skrivare. Förutom utskrift, dessa skrivare också stöd skanning och faxning. Den kanske vanligaste problemet i samband med dessa skrivare är misslyckandet med att skriva något alls. För att undvika mycket av gissningar typiskt samband med felsökning en skrivare, trådlösa Brother skrivare använder en digital display som ofta ger ett felmeddelande. Täcker dock ett felmeddelande ofta flera problem

  skrivare misslyckas med att ut

  Om skrivaren inte skriver ut, kontrollera först att skrivarens elektriska nätsladden är ansluten till ett vägguttag och att "On /Av knappen, som ligger ovanpå skrivaren trycks in. Om skrivaren har makten, avgöra om skrivaren är online. Klicka på "Start" på skrivbordet och välj "Skrivare och fax. " Högerklicka en gång på skrivarens ikon och se till att "Använd skrivaren offline" alternativet inte har en bock bredvid. Om en bock visas, vänster-klicka en gång på "Använd skrivaren offline. "

  Om skrivaren fortfarande inte att skriva ut, se till att datorn kan läsa den trådlösa signalen. Varje trådlös åtkomst router har ett unikt nätverk inställningar som finns inprogrammerat i enheten av fabriken, liksom ett nätverksnamn. Om denna information är okänd, kontakta tillverkaren och vara beredda att ge enhetens serienummer. Tryck på "5"-knappen på skrivaren för att visa "Nätverk" alternativet, följt av "2" för att öppna "Setup Wizard. "När displayen visar," WLAN Aktivera? "Trycker på" 1 "för att acceptera. Bläddra genom nätverksinställningarna nummer genom att trycka på piltangenterna på skrivaren tills nätverkets namn visas och tryck sedan på" OK ". Enter nätverksinställningarna numret med hjälp av skrivarens knappsatsen och tryck sedan på "OK". Skrivaren kan ta några minuter att ansluta till datorn, och när den gör det, kommer skrivaren visar en "Connected"-meddelande.

  felmeddelanden

  Om skrivaren ger en "Inget papper Fed"-meddelande, antingen skrivaren har slut på tryckpapper eller om det finns pappersstopp. Efter att ha laddat skrivaren med papper eller bort papper som fastnat, tryck antingen på "Black Start" eller "Color Start". En "Out of Memory" meddelande innebär att skrivarens minne är fullt. Detta meddelande visas vanligen om fax eller scanning används och maskinen är i färd med att skanna eller faxa dokument. Tryck på "Stop /Exit"-knappen och sedan vänta på den första uppgiften att avsluta. "Out of Memory" meddelande visas även om ett minneskort eller USB-enheten inte har tillräckligt med minne för försöket uppgiften. Antingen uppgradera till en enhet med större kapacitet eller ta bort filer från den befintliga enheten.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du gör din egen font med en Wacom

Relaterade artiklar


 • hur du återställer sony vaio filer systemet från en dold partition
 • Hur komprimera DVD-filmer på en mac
 • hur man byter tonerkassett TN-350 i en bror
 • hur du ansluter audio till ett grafikkort
 • hur till återvinna ett skrivbord på en iMac
 • hur man sätter mappar på ett USB-minne
 • hur du ansluter mac dator till en hdtv
 • hur man bygger en billig och snabb dator
 • Hur berätta om en begagnad laptop hårddisk är bra eller dåligt?
 • Hur konvertera en IDE DVD till SATA