Dator > Vad behöver jag för att växla mellan två platta bildskärmar?

 • Vad behöver jag för att växla mellan två platta bildskärmar?


 • Det finns två olika sätt att "byta" mellan två skärmar, och en metod har sina egna krav på maskinvaran. Ett sätt att "byta" innebär att man använder två bildskärmar samtidigt med en dator och förlängning av Windows-skrivbordet över båda skärmarna. Den andra metoden för "byta" innebär att skicka samma skrivbord för att mer än en samtidigt övervaka och byten, vilken monitor är "på" eller ". Off"

  Du behöver:
  SD-kort återvinning programvara
  . Kortläsare.

  Dual Monitor Växla

  De flesta stationära datorer levereras med en enda bildskärm och ett grafikkort som stöder bara en bildskärm. Men det är möjligt att konvertera din nuvarande dator till en dubbla bildskärmar ställa upp med en ny PCI eller PCI-Express Dual eller dubbla huvudet grafikkort. Detta grafikkort har två av de blå DB9 bildskärmen hamnar eller en DB9-port och en Digital Video Interface (DVI). Du kan konvertera DVI för användning med en vanlig bildskärm med hjälp av medföljande DVI-till DB9 adapter ingår i den dubbla grafikkort förpackningar. Det här alternativet är inte tillgängligt för bärbara datorer, men externa dubbla skärmar enheter kan köpas att utföra samma uppgift.

  Installera en Dual Monitor Card

  Stäng av ditt skrivbord och dra ur alla kablar bak. Öppna sidokåpan luckan. Ta bort eventuella PCI-kortplats täcker och installera den nya dubbla grafikkort i PCI-uttaget. Säkra det nya kortet med luckan skruven. Recable datorn: Anslut din videomonitorer till hamnar på det nya kortet. Omstart. I vissa fall kommer ingen bild kommer upp på skärmen. Ta bort monitorn kontakten och flytta den till den gamla blå DB9-kontakt inbyggd i maskinen. I de flesta fall kommer Windows-skrivbordet visas nu. Installera drivrutinerna för nya kortet från produkten skivan som följde med det nya kortet. Starta om din dator, flytta tillbaka kablarna till det nya grafikkortet. Skärmbilden visas nu.

  Ställa in en Dual Monitor Konfigurera

  Gå till "Start", "Kontrollpanelen" "Visa" och "Inställningar". Du kommer att se två avbildade monitorer. Klicka på "Identifiera" och ett stort antal, "1" och "2", kommer att dyka upp på varje bildskärm. Set som övervakar är "primär" skärm (1) och om du vill att andra bildskärmen (2) till "klon" vad som finns på den första skärmen eller fungera som en "förlängning" av den första skärmen. Klicka på "Apply" och "OK" och starta om din maskin. Du bör ha två vyer fungerar skärmen på skrivbordet i Windows.

  Monitor Switchers och Splitters

  En enhet kallas en "KVM-switch" kan köpas online eller i många datordelar butiker att skapa två (eller fler) övervaka bilder , liksom. Att inrätta en KVM-switch, koppla in kabeln som medföljer KVM-switch i din nuvarande blå DB9-port på datorn (eller videoutgång på din bärbara dator) och sedan i KVM "i" hamn. Anslut så många som två, fyra eller flera bildskärmar till KVM-switch "ut" portar. Du kan sedan aktivera som övervakar ska visa din skärm datorns skrivbord med den tilldelade monitorn växlar. En enkel KVM-switch kommer inte att förlänga ditt Windows skrivbord över flera bildskärmar om det inte är byggt för detta ändamål. Högre slut KVM-switchar verkligen kommer att utföra på detta sätt och kan även bryta eller "split" en skärmbild i sektioner för visning på fyra eller åtta monitorer i en "jumbotron" typ mode.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man kontrollerar pc förare

Relaterade artiklar


 • hur man får räknaren knappen för att arbeta på en HP-dator
 • hur radera Windows från en hårddisk
 • hur man ansöker termiskt fett på chip
 • Lägga till en 2,0 usb-port
 • hur man får kuvert för att skriva ut direkt
 • hur man bygger en dator från delar som samlats in från secondhandbutiker
 • hur man skapar en personlig bärbar dator
 • Lägga till en fläkt till en dator skrivbord
 • hur man installerar en IDE optisk enhet på en sata dator
 • hur man bygger en quad core dator