Dator > Hur uppdaterar jag USB drivrutiner för att 2,0?

 • Hur uppdaterar jag USB drivrutiner för att 2,0?


 • Universal Serial Bus, eller USB, hamnar på din stationära eller bärbara dator är händig enheter som gör det möjligt att snabbt ansluta en extern komponent i datorn. Först infördes 1996, är USB 1. 0-portar föredrog alternativ till den äldre seriella och parallella portar används för att ansluta enheter som skrivare och joysticks. År 2000 USB 2. 0 skapades: USB 2. 0-portar fungera nästan 40 gånger snabbare än USB 1. 0-portar

  Uppdatera till USB 2. 0

  Skillnaden mellan en USB 1. 0-port och en USB 2. 0-port går mycket längre än bara förarna, eftersom de är två helt olika enheter. Det är inte möjligt att helt enkelt uppdatera drivrutiner och ändra en USB 1. 0 till en USB 2. 0-port. Men om du har enheter som kräver en USB 2. 0 port, finns det två lösningar som finns för att lösa ditt problem.

  Kompatibilitet

  Lyckligtvis USB 1. 0 och 2. 0-portar är bakåtkompatibla med alla USB-enheter. I samtliga fall en USB 1. 0-enhet, t. ex. en äldre USB-mus, fungerar fortfarande normalt på en USB 2. 0 port. De flesta USB 2. 0-enheter kommer att arbeta på en långsammare USB 1. 0-port också. Dessa enheter kan inte springa så fort som de borde, och Windows kan "klaga" om detta (genom att skicka ett popup-meddelande om problemet), men de fungerar fortfarande i viss utsträckning i de flesta fall.

  Det finns ett par USB 2. 0-enheter, dock att inte kommer att köras alls på en USB 1. 0-port, inklusive de flesta nyare digitalkameror, de flesta nyare modeller skrivare och vissa USB-hubbar expansion. Om detta händer kan du behöva gå till den andra work-around alternativ: uppgradera hårdvaran.

  Uppgradering USB-portar

  Oavsett om din är en stationär eller en bärbar dator kan du lägga till nya USB 2. 0-portar till din maskin. Detta är en enkel och ganska billig hårdvara uppgradering som kommer att ge verkliga fördelar på lång sikt. För en stationär dator, helt enkelt köpa och installera en ny USB 2. 0 PCI-kort. USB 2. 0-kort finns med en, två eller fyra USB 2. 0-portar och är enkla att installera. Vissa PCI USB kort erbjuder också en supersnabb 1394 Firewire-port för snabba uppladdningar videokamera. För en bärbar dator, köpa en ny USB 2. 0 PCMCIA-kort. Dessa PCI "sida slot" kort erbjuder oftast två USB 2. 0-portar eller en kombination av en USB 2. 0-port och en FireWire-port.

  USB 2. 0-nav

  Du kan också utöka antalet USB 2. 0-portar på datorn med hjälp av en USB 2. 0-hubb. Detta är särskilt användbart om du bara har en USB 2. 0 på din maskin men äger många USB 2. 0-enheter, t. ex. ett USB-tangentbord, mus, skrivare, extern hårddisk och webbkamera. Du kan inte ansluta en USB 2. 0-hubb till en USB 1. 0-port och magiskt omvandla systemet till USB 2. 0.

  USB 2. 0-kompatibel hubbar finns i olika storlekar och stilar inklusive "manuella" och "powered" enheter. "Powered" enheter har sina egna eluttaget och källa, medan "manuella" hubbar dra ström från datorn via USB-kontakten. Av de två är hubb föredra. USB-hubbar är särskilt praktiskt om du inte har någon praktisk USB-portar på framsidan av skrivbordet torn.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man kan öka min signalstyrka utanför

Relaterade artiklar


 • hur man hittar min skrivare URL för delning
 • Gatewaydatorn notebook Demonteringsinstruktioner
 • kan du ersätta en HP laptop grafikkort?
 • hur man skapar Skriv till fil skrivare
 • hur storlek en CPU strömförsörjning
 • hur man bygger en dator bricka i ett skrivbord
 • hur man kan jämföra Intel-processorer
 • Hur man laddar ner digitala bilder till bärbara datorer
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • hur reparera en USB-kabel