Dator > vad man ska spara på extern hårddisk

 • vad man ska spara på extern hårddisk


 • Ansluta en extern hårddisk till datorn kan spara dig timmar av tid som du annars skulle ha spenderat kopiera viktiga filer till flyttbara media. Ju mer data du sparar på extern hårddisk, desto mer hårddiskutrymme du kommer att ha tillgängligt för dokument som du behöver dagligen och andrum som kan förbättra systemets prestanda. Du kan även lämna din laptop hemma när du reser. Anslut din enhet till en lånad dator och du är redo att arbeta

  mediafiler

  Flytta dina största filer till en katalog på din extern hårddisk till fri värdefull plats på din huvudsakliga hårddisk. Video, ljud och digitala bildfiler kan snabbt konsumera stora mängder av hårddiskutrymme. Du är inte benägna att använda någon av dessa filer dagligen, så att flytta dem till en extern hårddisk är vettigt. Du kommer inte att se några betydande förseningar när Software åtkomster och massor digitalt innehåll. När du pekar din mediaspelare och grafik programvara till rätt katalog på extern hårddisk, fortsätta att använda den katalogen som du förvärvar nya filer.

  E-post och dokumentarkiv

  Med kapacitet som sträcker sig från några hundra gigabyte till över en terabyte, externa hårddiskar är lätt värt investeringen. Använd din externa hårddisk på meddelanden arkivera e-post och referensdokument också. Om du ogillar siktning genom tusentals ackumulerade e-postmeddelanden eller dokument som du har sparat, kopiera dina äldre filer kvartalsvis eller årsvis i en mapp på en extern hårddisk. Fil arkiverade data efter ämne eller skapa den mappar för varje år eller annan tidsperiod som passar dig. När du framgångsrikt genomföra detta system, ta bort din referens dokument och e-post från den primära hårddisken. Om du inte använder Outlook för e-post, se Hjälp-menyn i din e-postklient för lämpliga arkiv och förfaranden export.

  Säkerhetskopior

  Använd en extern hårddisk för att säkerhetskopiera dina program och dokument. Även om det kan vara ganska komplicerat att få Windows att skapa säkerhetskopior på en extern hårddisk, många av de mest populära kommit med möjlighet att lämna fullständiga och inkrementella säkerhetskopieringar av filer på din huvudsakliga hårddisk. Detta är mindre tidskrävande än att säkerhetskopiera dina viktiga filer till flash-enheter eller CD-skivor. Säkerhetskopieringar till externa hårddiskar tar kortare tid eftersom datorn kommer att skriva data till dem mycket snabbare än till en USB-port eller en CD. Om enheten har en backup kan du planera dina säkerhetskopior att köra när datorn är inaktiv. Du kommer inte komma ihåg att slutföra regelbundna backuper eller oroa sig för att ha tillräckligt med CD-skivor till hands.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man förebygger mac spoofing

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en skärm att titta på TV
 • hur man väljer rätt minne för en Compaq Evo
 • vad är skillnaden mellan en processor fläkt & ett moderkort fan?
 • nackdelarna med quad core processorer
 • hur man ansluter ett trådlöst tangentbord på en Sony Vaio skrivbord
 • hur du ansluter en bärbar dator till en Sony projektor
 • hur man uppgraderar en MacBook hårddisk
 • hur man väljer ett videoinspelningskort
 • hur man kopierar en videobandspelare band till en dator
 • hur man återställa raderade filer från ett USB-minne