Dator > utrustning som behövs för att ställa upp en webbkamera

 • utrustning som behövs för att ställa upp en webbkamera


 • Du behöver:
  liten Phillips skruvmejsel
  . Plast nyfikna verktyg.
  Ersättning LCD-skärmen.

  Webb-kameror är små, USB-drivna kameror som ansluts till datorer eller servrar och sända video data till olika program. I programmet skall kontrollera användningen av inkommande videodata, och olika program finns tillgängliga för fotografiska bilder, spela in video och överföra bilder i syfte att webbkonferenser eller videochatta. Att sätta upp en webbkamera endast krävs några grundläggande utrustning.

  webbkamera

  Webbkameran själv (ibland kallat en webbkamera) finns i en mängd former beroende på tillverkare. Många modeller kan klämma eller på annat sätt fäster en användares bildskärm så att datauppgifter eller strömmar video från användaren medan han är vid datorn. Vissa modeller också är utrustade med ett linsskydd som användaren kan bifoga för att förhindra inspelning av video, även om en programvara som aktiverat webbkamera.

  USB kabel

  Webbkameran ansluts till en dator via en USB- kabel. Kabeln ansluts till webbkamera och slutar i en rektangulär kontakt som är ansluten till datorn. Den bildfrekvens (hur många bildrutor per sekund kan visas) video bestäms av vilken typ av USB-kontakt. USB 1. 0-kontakter är begränsade till 1,5 megabit per sekund och i allmänhet ger hackig video, medan USB 2. 0-anslutningar kan nå hastigheter på 480 megabit per sekund och kan producera smidig video med uppåt med 30 bilder per sekund.

  USB Port

  För att tillgodose USB-kontakten, måste datorn ha ett ledig USB-port. USB-kontakter, förutom överföring av videodata, makt flesta kameror webben. Av denna anledning måste användarna koppla in deras web-kameror direkt till en USB-port (dvs en som är integrerad direkt i en dator) snarare än en perifer hamn såsom en USB-hubb.

  Programvara

  För för datorn att utnyttja inkommande videoström, måste användaren starta ett program som kan läsa och tolka inkommande videodata. Många chattar program, som AOL Instant Messenger, MSN Messenger och Skype, kan överföra video data till andra användare via Internet. Dessutom kan användare använda videoinspelning programvara för att spela in en video stream för senare uppspelning.

  Lights

  De flesta webbkameror fungerar inte bra i svagt ljus och dra nytta av ökad omgivande ljus. Medan vissa modeller lampor inbyggda i webbkameran, många gör det inte. Medan fotografen och videographer strålkastare är en möjlighet att belysa ramen kan hushållsbruk rum lampor ger ofta tillräckligt ljus.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du tar bort ett kort NVIDIA-grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en LCD-bildskärm
 • hur man hittar ett nytt grafikkort
 • återvunnet moderkort presenter
 • hur man kan anpassa en NEC datorskärmen för att passa skärmen
 • hur du formaterar en Vista-partitionen
 • hur du tar bort datorn täcker
 • flatbäddsskanner underhåll
 • hur man håller en dator sval i knät
 • Hur du tar isär en iMac
 • det bästa sättet att rengöra toner från insidan av en skrivare