Dator > hur du kör min stationära dator från ett bilbatteri

 • hur du kör min stationära dator från ett bilbatteri


 • Mängden elektroniska enheter som finns i dessa dagar är häpnadsväckande, och hur mycket tid vi spenderar med dem verkar öka exponentiellt varje år. Det finns mer och mer anledning att vilja kunna koppla in din personliga enheter till ett eluttag i bilen eller RV

  Du behöver:.
  Bil batteri (helst i fordonet)
  . Automotive strömriktare.
  Stationär dator.
  Monitor.
  Tangentbord.
  Mus.


  1.
  Nätaggregatet i din dator, eller i manualen, hitta den maximala strömförbrukningen för din dator i watt. Hitta samma information för din bildskärm. Lägg till dessa siffror tillsammans, tillsammans med kraften kraven i någon kringutrustning som du absolut måste ha inkopplad i. Detta är din högsta totala strömförbrukningen i watt.
  2.
  Head till din lokala elektronik butik för att titta på deras bilar växelriktare. Hitta en som lika med eller överstiger det högsta totala effektförbrukningen. Om möjligt försök att hitta en som ansluts till bilens 12-volts strömuttag, AKA cigarettändaren. Om detta visar sig omöjligt, då måste du installera en av de större versionerna.
  3.
  Starta din bil. Vissa bilar kräver att bilen vara igång för att dra några betydande makt, och i vilket fall du inte vill tömma batteriet under testningen. Anslut din frekvensomvandlaren till 12 volt strömuttag, och sedan ansluter datorn till uttagen på omriktaren.
  4.
  Slå på datorsystemet på. Förutsatt tillräckligt med ström kommer från batteriet till omformaren och omformaren till din dator bör du ha en fungerande dator! Om inte, kontrollera dina beräkningar för maximal effekt behöver och kontrollera säkringen för bilens cigarettändare. Kom ihåg, kan du behöva speciellt installera en större omvandlare om cigarettändaradapter versioner är otillräckliga.
  5.
  Det är lätt att tömma batteriet på detta sätt, så se till att hålla din Batteriet laddas genom att starta bilen var så ofta.
  6.
  antar att du har en fristående bil batteri som är fulladdat, kan du tillfälligt driva en dator på ungefär samma sätt. Huvudet ner till din lokala Radio Shack och få en 12-volts strömuttag. Detta kan kopplas till batteriet per sina instruktioner, och omformaren kan anslutas till kärlet. Alternativt kan du koppla en mer kraftfull inverter till batteriet direkt, men tänk på att ett batteri som inte är ansluten ett avgiftssystem för så småningom kommer att rinna helt. Detta är inte bra för batteriets livslängd.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man testar en bärbar hårddisk prestanda

Relaterade artiklar


 • hur man bygger för att beställa en Dell-dator
 • färgskrivare vs svartvita skrivare
 • hur man köper Gigabyte moderkort
 • hur man hittar en skrivare TC / IP-adress
 • hur du överför filer från en Windows ME-hårddisk på en vista hårddisk
 • hur man läser. jpg-filer på ett SD-kort
 • inverkan skrivare fördelar
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • hur du kan få en DS ROM-filen på min microSD
 • hur storlek en CPU strömförsörjning