Dator > det bästa sättet att säkerhetskopiera ett system

 • det bästa sättet att säkerhetskopiera ett system


 • Om du inte säkerhetskopierar din dator, kan du förlora dina viktigaste filer om datorn kraschar. När folk inte backa upp sina filer, är det vanligen för att de inte vet var jag ska börja. Förstå vad dina alternativ hjälper dig att ha ett ställe att börja. Lyckligtvis finns det tre enkla alternativ för att säkerhetskopiera ditt datorsystem

  Extern hårddisk

  Externa hårddiskar är en möjlighet för säkerhetskopiering av din dator. De kommer med programvara som gör det enkelt att kopiera filer från din dator till den externa enheten. Även för de flesta enheter du bara trycka på en knapp på antingen extern hårddisk eller skrivbordet för att börja automatiskt säkerhetskopiera ditt system. Dessutom kan vissa externa enheter såsom Seagate Free Agent Pro Series har ett webbgränssnitt som ger dig tillgång till dessa filer från vilken Internet-tillgänglig dator.

  Online

  Online alternativ är ett annat populärt sätt att säkerhetskopiera dina datorsystem. Dessa är fördelaktigt eftersom du kan komma åt dem när som helst från vilken Internet-tillgänglig dator. Två onlinetjänst alternativ är Mozy och Drop Box. Båda förse dig med program för din dator som de kan använda för att synkronisera dina filer. Men till skillnad från Mozy har Brevlådemapp den extra fördelen av möjligheten att synkronisera alla filer i din brevlådemappen med iPhone och ett obegränsat antal datorer. Båda tjänsterna erbjuder upp till 2 GB lagringsutrymme gratis innan du måste uppgradera till deras premium version. En sista anledning att använda en online-alternativ är att dina filer är helt skyddade eftersom de är off-site.

  USB Flash Drive

  I det förflutna var flashdiskar som används för att bära och förvara viktiga filer. Det finns dock nu flashdiskar tillverkade speciellt för att backa upp din dator. Ett exempel på denna typ av minne är det Ultra Backup raden av flash-enheter från SanDisk. Det finns två steg för att använda en-minne för backup. Först installerar du den programvara som följer med den till din dator. För det andra, sätt dig i flash-enhet till en USB-port samt tryck sedan tillbaka upp knapp på flash-enheten. Detta blir en signal datorn för att börja säkerhetskopiera dina filer. När säkerhetskopieringen är klar kan du spara flash-enheten på annan plats för förvaring. En sak att tänka på med en säkerhetskopia USB-minne är, att om du har mycket grafikintensiva filer eller musik som du kan behöva mer än en att backa upp allt.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:fördelar huvudminnet har över Diskettstationer lagring

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en andra enhet i en Toshiba laptop
 • hur man väljer datorer för ett litet företag
 • hur man identifierar värden RAM-minne
 • hur du ställer in en inbyggd webbkamera på en Mac-dator
 • hur du ställer in bildskärmen sida vid sida program i Windows
 • hur man bestämmer videokort som installeras på en dator
 • hur man bygger ett system Computer Entertainment
 • hur man kan återställa en dator med Windows 98
 • hur man fixar dök knappar på en bärbar dator
 • Hur man överför itunes på SD-kort