Dator > hur man konstruerar en gaming pc

 • hur man konstruerar en gaming pc


 • Medan high-end i moderna spelkonsoler som Xbox 360 och PS3 erbjuder en otrolig mängd funktioner för att komplettera sin högupplösta grafik och ljud, inget kommersiellt tillgängliga kan verkligen jämföra med en specialbyggd PC. Om konstruerade på rätt sätt, kommer din speldator spela jämnare, tydligare och bättre än någon konsol som någonsin kunde.

  Med lite vänlig vägledning och vissa delar rabatt, kan du bygga din egen speldator med tillräckligt computing befogenhet att hantera big-name spel av dagen på rekordtid.

  Du behöver:
  Cooler Master RC-534 chassi
  . Strömförsörjningsenhet (PSU).
  320GB Western Digital hårddisk.
  ASUS P5Q SE Plus moderkort.
  Intel Core 2 Quad Q8400 processor.
  EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC grafikkort.
  4GB DDR2 RAM.
  Acer X203H 20-tums bildskärm.


  1.
  Följ finns instruktioner för att öppna datorns chassi säkert och ställ täckpanelen åt sidan. Lägg chassit på en plan yta att arbeta på det lättare.
  2.
  Sätt PSU till dess utsedda plats i chassit, som bör vara i toppen bakre insida. Skruva det på plats med den medföljande hårdvara, vilket gör att kontakten och fläkten både ansikte bakåt ur datorn via sina respektive hål.
  3.
  Fast moderkortet till det inre av chassit , med den medföljande monteringsdetaljer och instruktioner. När det är i, se till att det inte är löst i förtöjningarna, det bör inte skakar alls
  4
  Montera CPU enligt placeringen dikteras av ditt chassi design. . och ansluta den till ditt moderkort via den medföljande flatkabel. Se till att processorn sitter bekvämt och säkert.
  5.
  Passa in Western Digital hårddisk i hårddiskfacket av dina chassit och fäst det med medföljande skruvar. Anslut den till moderkortet med flatkabeln ansluten till hårddisken.
  6.
  Slot ditt grafikkort i en ledig PCI-eller PCI-Express-kortplats på baksidan av moderkortet, och tryck ner ordentligt för att säkerställa en fast förbindelse. Den video-ut-porten på kortet ska vara sticker ut på baksidan av datorn.
  7.
  Ta bort alla minne ditt moderkort kom med och sätt ditt eget DDR2-minnen. Liksom grafikkort, tryck ner dem ordentligt på alla sidor för att säkerställa en god anslutning.
  8.
  Byt ut din chassits och anslut kabeln från Acer skärmen i grafikkortet s port . Power allt på och testa din rigg genom att installera och spela en stor efterfrågan spel som Crysis eller Borderlands.

  Tips och varningar


 • Du kan ändra märken och modeller av de listade komponenterna för att passa din smak och budget, men ni måste göra lite forskning för att se till att komponenterna kommer att vara kompatibel med varandra. Men så länge du har minst en av varje av dessa komponenter, kan du använda denna artikel för att styra de övergripande konstruktion av datorn.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Lägga till en processor till en dator

Relaterade artiklar


 • hur man hittar drivrutinen för en okänd PCI
 • felsökning av en Dell Travel mus med bluetooth
 • hur man bygger en PC för en tv
 • hur man kan kontrollera vad din processor
 • hur man hittar min CPU-hastighet
 • hur du ställer in en lämplig datorväska för fläktkylning
 • hur man väljer en Intel-processor
 • hur man ansluter en mikrofon till datorn
 • Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?
 • hur man bygger ett 64 bitars pc