Dator > hur man installerar ett AirPort-kort i en macbook

 • hur man installerar ett AirPort-kort i en macbook


 • Apple-designade sin MacBook så att flygplatsen WiFi-kort inne i det kan tas bort om den slutat fungera och ersatts med en annan. MacBook måste delvis demonteras för att komma åt AirPort-kortet, och Apple rekommenderar att du har detta gjort av ett service center, men att göra det själv inte garantin ogiltig om du inte orsaka några skador på en intern komponent. Att sätta en ny flygplats kort i MacBook själv är en tidskrävande projekt, men kommer att spara mycket tid som annars skulle gå förlorade väntar på att få den tillbaka från servicecentret.

  Du behöver:
  mjuk trasa
  . Penny.
  Phillips huvud juvelerares skruvmejsel.
  Airport-kort.


  1.
  Lägg en mjuk trasa på ett bord. Stäng av Macbook och stäng locket. Sätt Macbook ned på en mjuk trasa med botten uppåt. Sätt öre i batterifacket och vrid kortplatsen tills batteriet dyker upp. Ta ut batteriet ur batterifacket och lägg det åt sidan.
  2.
  Avlägsna de tre skruvarna från "L" fästet insidan av batterifacket med Phillips huvud juvelerares skruvmejsel. Rotera Macbook så att den bakre delen med utgångarna mot dig. Använd skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna från baksidan. Ta bort de fyra skruvarna som omger ventilområdet på baksidan.
  3.
  Vrid Macbook nedåt igen och lägga det på en mjuk trasa. Lyft upp och ta bort "L" fästet och lägg det åt sidan. Använd skruvmejsel för att ta bort tre skruvarna under fästet. Använd skruvmejsel för att ta bort de nio skruvarna från den vänstra sidan av insidan av batterifacket. Använd skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna från kanten på batteriluckan på kontakten sidan mot dig.
  4.
  Använd skruvmejsel för att avlägsna de sista tre skruvarna som är precis ovanför batterifacket på övre skalet på botten av Macbook. Vänd Macbook uppåt och sätt tillbaka ner på en mjuk trasa.
  5.
  In skruvmejseln i ett hörn av tangentbordet och försiktigt dra upp den bort av bottenplattan av Macbook. Dra av flatkabeln ansluten till tangentbordet från sin sockel på MacBook moderkort. Lägg tangentbordet åt sidan.
  6.
  Ta bort den grå och den svarta antenner som ligger i mitten av moderkortet genom att lyfta upp den lilla flikarna som finns på var och en innan du drar antennen rakt ut . Lägg båda antenner ner på moderkortet och skruva varje antenn från flygplatsen kortet med hjälp av skruvmejsel.
  7.
  Bort den defekta Airport-kortet från kortplatsen det är i genom att ta tag toppen av kortet och dra ut den till höger. Kasta defekta Airport kortet. Skjut det nya AirPort-kortet i kortplatsen nu utrymda. Använd skruvmejsel för att skruva i varje antenner till anslutningen på det trådlösa kortet, den svarta antennen skruvarna i den vänstra sidan och den grå skruvarna antennen till höger. Placera två antenner tillbaka till sina ursprungliga positioner över AirPort-kortet. Stäng flikar att hålla antenner på plats.
  8.
  Återmontera tangentbordet till Macbook. Återmontera Macbook. Sätt tillbaka batteriet i.

  tips och varningar


 • Label skruvarna som du tar bort dem så att du kommer att kunna återvända dem till deras ursprungliga positioner utan problem.
 • Undvik mattor eftersom det kan orsaka statisk elektricitet som är skadligt för Macbook interna delar.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man överför bilder från datorn till ett SD-kort

Relaterade artiklar


 • hur man radera eller förstöra en hårddisk
 • hur du formaterar en klass 6 SD-kort
 • Hur kan jag titta mitt hus från min dator?
 • om att överföra filer från dator till dator med ett USB-minne
 • hur man målar en repad laptop täcka
 • vad är en quad-core processor?
 • hur stänga av startljudet på en Mac
 • hur du kör en dator på solenergi
 • hur man bygger en låg budget dator
 • hur man bygger en dator hem AV-