Dator > hur man bygger ett Socket AM2 gaming dator

 • hur man bygger ett Socket AM2 gaming dator


 • Bygga en Socket AM2 gaming dator är precis som att bygga en vanlig stationär dator. Men delarna i en speldator är mer kraftfull och spelande datorer har bättre kylsystem för att kyla dessa höga powered delar. Även spel datorer använda kraftfulla grafikkort. För att bygga en gaming dator måste du köpa datordelar som är anpassade för spel

  Du behöver:. .
  AM2 processor
  Socket AM2 moderkort med Crossfire (försöka få DDR3-minne).
  Hög hastighet DDR3-minne.
  Kraftfull Processorkylare (Coolermaster V10 eller vattenkylning).
  Stor datorväska med många fans.
  Hög hastighet hårddisk (Western Digital Raptor).
  DVD /CD-enheten.
  Kraftfull PSU (nätaggregat).
  Gaming mus och tangentbord (Razer eller Logitech).
  AMD Radeon-grafikkort (du kan köpa två eller tre om du använder Crossfire).
  HD ljudkort (Creative Labs eller ASUS).
  LCD-skärmen.


  1.
  Höj CPU spaken på moderkortet socket AM2 och plocka upp den skyddande plåten. Sänk försiktigt ned processorn i sockeln och sätt sedan tillbaka den skyddande plåten. Se bild i resurser
  2
  Fäst minnen till moderkortet. . Se platshållarna (se länk i medel) står direkt efter att du tryckt på minnen i. Fäst grafikkort till PCI-kortplatser. Om du har mer än ett grafikkort, måste du ansluta den med en "bro". Rådgör med din grafikkort handbok för denna information. Anslut ljudkortet till en PCI-kortplats.
  3.
  Anslut CPU kylare till moderkortet. Anslut ström kabeln från CPU-fläkten till 4-pin kontakten på moderkortet. Om du använder vattenkylning, måste du läsa manualen, eftersom vatten kylsystem är olika för varje tillverkare.
  4.
  Fäst alla nödvändiga standoffs (se länk i resurser) till väggen i datorns hölje. Se till att du inte använder mer standoffs än du behöver, för om det finns en extra dödläge röra baksidan av moderkortet kan du kortsluta moderkortet, vilket kommer att steka alla kretsar i ditt spel dator.
  5 .
  Ta moderkortet av det motsatta kanter och sänk ner den i datorn fallet. Skruva fast skruvarna genom hålen i moderkortet, i standoffs. Se till att moderkortet inte kastar efter dig fast alla skruvar.
  6.
  Montera PSU i datorn fallet och anslut kablarna från strömförsörjningen till respektive anslutningar på moderkortet .
  7.
  Fäst hårddiskar och DVD /CD-enheter till datorn fallet. Anslut kablarna från dessa enheter till moderkortet. Anslut strömkablarna från strömförsörjningen till enheterna.
  8.
  Anslut alla strömbrytare och LED kablar från fall till moderkortet (strömbrytaren, reset-knappen, power LED indikator ). Stäng datorns hölje och sätt på bildskärm, tangentbord och mus till lämpliga hamnar. Slå på datorn och installera ett operativsystem på ditt val (Windows Vista, Linux, etc. ). Nu kan du testa spel förmågor i datorn.

  Tips och varningar


 • Du måste läsa i bruksanvisningen för din dator fallet, grafikkort, moderkort, och CPU-kylare. Varje dator, speciellt komplicerat spel datorer, formas olika och kan behöva extra åtgärder för att slutföra.
 • bygga en gaming dator är mer komplicerat än att bygga en vanlig stationär dator eftersom tillverkarna vill göra alla delar ser fancy och unika, speciellt datorlådor och CPU-kylare.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Logitech 890 felsökning

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till minne till en stationär
 • hur kopiera till flera USB-enheter
 • hur man byter RAM i en Sony Vaio
 • Acer PC för-& nackdelar
 • hur man hämtar bildfiler bort trasiga datorer med extern hårddisk kapslingar
 • hur man uppgraderar ett nätaggregat i Windows Vista
 • Hur konvertera en USB till en PS2
 • hur man berättar vilket grafikkort kommer att vara bäst
 • hur du ställer in din dator arbetsstationen
 • Hur konvertera en 24 pin kabel till usb