Dator > hur man bygger en hopfällbar dator

 • hur man bygger en hopfällbar dator


 • A Fällbar dator är en dator som har särskilt byggd för att bistå i "Folding @ home-projektet, ett distributed computing projekt som kombinerar processorkraft av världens datorer för att skapa en superdator kan analysera komplexa algoritmer för att främja vetenskaplig forskning på studier av proteiner. Bygga en dator för användning som en vikbar maskin kräver vissa särskilda hänsynstaganden

  Du behöver:.
  Moderkort
  Core i7 processor.
  Hårddisk.
  6 spelningar eller mer RAM-minne.
  ATX dator torn.
  Strömförsörjning.
  CD /DVD ROM.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Montera moderkortet i datorn torn med hjälp av skruvarna som följer med ditt fall. Uppnå detta genom att rikta in hålen på moderkortet med monteringshålen närvarande längs bakväggen av tornet.
  2.
  Sätt processorn i moderkortet processor slot, säkra det på plats med låsvredet och säkra kylflänsen enligt instruktionerna för just din modell av i7 processor.
  3.
  Installera maximala mängden RAM som moderkortet kan stödja (minst 6 spelningar) genom att du trycker bestämt RAM-minnet i moderkortets minne (nära processorn) och låsa in dem på plats med den manuella låsspakarna på vardera sidan om chipet. Folding processen kommer att dra nytta av allt detta minne för att utföra sina komplicerade datoranvändande.
  4.
  Installera en blygsam storlek hårddisk i hårddiskfacket ligger nära den främre av ditt torn. Ställ in bygeln på hårddisken till "Master"-inställningen (med hjälp av instruktionerna som följde med just din modell) och skruva in i tornet innan den ansluts till moderkortet med den medföljande kabeln. Folding Projektet kommer inte lagra några uppgifter om din dator, så du inte behöver en utomordentligt stor enhet -. Från 40 till 80 spelningar kommer att vara tillräcklig
  5
  in en optisk enhet till. ditt system genom att skjuta in den i cd-enheten bukten ligger högst upp på framsidan av ditt fall, montera den på plats med medföljande skruvar. Ansluts till moderkortet med den medföljande kabeln.
  6.
  Anslut strömförsörjningen till systemkomponenter enligt anvisningarna med moderkortet. Generellt kommer du bifoga 24-pin kontakten till moderkortet och de återstående anslutningarna till din hårddisk och optisk enhet.

  Tips och varningar


 • Installera inte ett grafikkort eller ett ljudkort, eftersom detta är onödigt för att Folding projektet. Istället för att spendera pengar på dessa komponenter, använda pengarna till att köpa mer RAM-minne, bättre processor och ett bättre moderkort.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du installerar en fläkt kortplats fall

Relaterade artiklar


 • hur man använder webbkameran på en Dell Inspiron bärbar dator
 • hur du lägger till en extra skärm till en iMac
 • hur man använder en Mac istället för en PC för design applikationer
 • hur du ansluter min gamla säkerhet kameran till en PC
 • hur man bränner en skivavbild på en flash-minne
 • hur man gör med skrivare, skannrar och externa hårddiskar
 • hur man kan spara Excel-filer i Visual Basic 6
 • hur man bygger en dator och installera OS
 • hur man fixar en Dell Inspiron nyckel
 • hur ta reda på hur mycket RAM en cache har