Dator > hur man bygger ditt eget företag dator

 • hur man bygger ditt eget företag dator


 • Om du behöver en dator för ditt företag, kan den mest kostnadseffektiva lösningen vara att bygga din egen. Medan priserna på datorer ingångsnivå har kommit ned en hel del, är detta inte alltid sant av avancerade datorutrustning. Om du är en erfaren datoranvändare du kan njuta av stora besparingar genom att bygga ditt eget system. Och du kommer säkert att få en dator byggd efter dina egna behov

  Du behöver:.
  Datorväska
  Moderkort.
  Hårddisk.
  Minne.
  Nätverkskort.
  DVD-brännare.


  1.
  Välj en lämplig storlek fallet för din dator. Tower datorer har en viktig fördel i att de är lätta att arbeta med och lättare att uppgradera. Eftersom det finns mer utrymme i fallet kommer det att bli lättare att lägga till mer minne, lägga till en andra hårddisk och göra andra viktiga uppgraderingar på vägen.
  2.
  Välj kvalitet moderkort och sätt in den i mål. När du väljer ett moderkort, se till att den du väljer har stöd för den teknik du behöver, e. g. , FireWire och USB 2. 0. Det är också en bra idé att välja ett moderkort med en dubbelkärnig processor -. . Detta ger dig ytterligare snabbhet och flexibilitet
  3
  Installera maximala mängden minne datorns moderkort kan acceptera. Maxing ut minnet kommer att låta datorn starta snabbare och tillåta alla program att köra mer effektivt.
  4.
  Välj den största hårddisk som du kan kosta på din verksamhet dator. På ett minimum välja en enhet med lagringskapacitet på 500GB, 750GB eller 1TB är ännu bättre. Sätt in hårddisken i en fri vik på datorlådan och fäst den med medföljande skruvar. Anslut sedan ena änden av den raka grå IDE-kabeln på baksidan av hårddisken och den andra änden till IDE-porten på moderkortet. Om din hårddisk har en SATA-anslutning, ansluter små SATA-datakabeln till hårddisken och anslut sedan nätkontakten.
  5.
  Välj kvalitet DVD-brännare för ditt företag dator. Detta gör det lättare för dig att skapa affärer presentationer och andra objekt affärer för dina kunder. Sätt i DVD-brännaren i en fri vik på datorlådan och fäst det med skruvarna. Hitta den vita kontakten i mitten av den platta grå IDE kabeln och fäst den kontakten på baksidan av DVD-brännaren. Om du använder SATA anslutningar för små SATA-kabel och sedan elkabeln till din DVD-brännare.
  6.
  Installera så mycket RAM-minne som datorns moderkort stödjer. Maxing ut ditt minne kommer att ge dig hastighet och prestanda du behöver i en verksamhet dator, och eftersom minnet är relativt billigt är det alltid en bra idé att installera så mycket av det som möjligt. Leta reda på minnesplatser på moderkortet genom att installera moduler med metall nedåt och tryck försiktigt men bestämt. Skjut in minneskortet på plats tills den vita kläms fast och se till att dessa klipp är säkra.
  7.
  Överväga att installera ett fristående grafikkort istället för att förlita sig på det som byggdes i datorns moderkort. Lägga en särskild grafikkort kommer att ge dig överlägsen bildkvalitet, och välja ett grafikkort med dubbla huvuden kommer även att låta dig installera två bildskärmar på din dator.
  8.
  Kontrollera ditt moderkort har en inbyggd nätverkskort så att du kommer att kunna ansluta datorn till företagets nätverk. De flesta nyare stil moderkort kommer att ha ett nätverkskort inbyggt, men om din inte vara säker på att köpa ytterligare kort för att installera nätverkskapacitet.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man bygger en hopfällbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av gamla kretskort
 • hur du ändrar PC-fläktar
 • macbook RAM uppgradering råd
 • hur man kopierar svartvita foton
 • Hur man överför ett spel på min dator för ett microSD-kort
 • hur man köper en PC-processor
 • hur man kombinerar gamla datorer
 • skillnaden mellan en skrivmaskin och ett tangentbord
 • hur man hittar ett nytt grafikkort
 • hur man installerar en läsare ActivCard USB v2.0