Dator > diy 3d utskrift

 • diy 3d utskrift


 • Med 3-D utskrift kan du sätta dina idéer till liv, bygga omedelbar prototyper av 3-D design. Detaljhandel 3-D skrivare kan vara ett kostsamt alternativ, med modeller kostar uppemot $ 15. 000 och proprietära material som begränsar form, storlek och konsistens utskrivna objekt. Men för under $ 1. 000, med 2010, kan du hitta flera DIY skrivare inställningar som du kan använda, med resultat att lika det kostsamma detaljhandel alternativ, och möjligheten att variera din utskrift material att kontrollera utskriftskostnader och prototyp styrka och finish.

  3-D skrivare

  de objekt som du kan skriva ut på en 3-D skrivare börjar med ditt val av skrivare. Sök efter en lämplig färdig eller bygga det själv-skrivare. Kontrollera att du ser på alla tillgängliga alternativ innan de köper en, hålla dina behov i åtanke när du gör det. Tänk på kostnaden för själva skrivaren, vilka typer av material en skrivare använder, storleken på prototypen den skrivs ut, detaljer i prototypen, och kostnaderna för de material som används i tryckprocessen innan ett slutligt köpbeslut.

  3-D tryckprocess

  Du hittar flera tre-D skrivare som finns på marknaden, där var och samma grundläggande tillsats inställning till att skriva ut ett objekt. Skrivaren skriver ut ett objekt genom att skikta det, lägga till utskrift material i tunna skikt, eftersom den bygger på objektet. Du kan använda denna process för att skapa de flesta objekt former, från solidmodeller till exempel bilar, statyer eller skruv, till intrikata representationer av molekyler eller kristaller formationer. När du har skapat objektet, måste du härda det på något sätt. Härdningsprocessen varierar beroende på material som används i att skapa objekt. Vanligtvis måste du doppa föremålet i en lösning som skapats speciellt för processen, eller pensel lösningen på noga. När torr, kan du hantera objekt och tillämpa några påtryckningar på objektet utan att brott uppstår.

  Print Media

  Välj ett tryckt medium skrivaren kan hantera och att du är bekväm med, både i detalj den innebär och priset för mediet. Välj bland ett stort utbud av plåster, socker eller låga temperaturer-smältande plast som tryckta medier, beroende på skrivaren val. Ju högre detalj i din skriva ut mer detaljerad du vill att din utskrift media, med ett fint pulver som ger störst tryck detalj.

  3-D objekt Design

  Design ditt objekt för utskrift med hjälp av en 3-D modellering program som 3D Studio Max och Maya. Spara design och sedan skriva ut den med en 3-D utskrift program som är kompatibelt med din 3-D-skrivare, som ZPrint. 3-D programmet fungerar genom skärning av 3D-objekt i utskrift lager. I resolutionen, eller en detalj, som du kan skriva ut dina objekt på stor del avgörs av den 3-D skrivarens förmåga att styra skiktning processen. De mindre skrivarens flyttas när skiktning, desto mer detaljer du kan inkludera i din utskrift.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man bygger ditt eget företag dator

Relaterade artiklar


 • hur man fixar HP LaserJet 60,2 fel
 • hur du lägger till hi-fi-högtalarna till en PC
 • hur du formaterar SCSI-enheter för Macintosh
 • Lägga till en andra processor på en server
 • hur du överför musik videor till ett micro sd-kort
 • Hur berätta om en bärbar dator har ett öppet minnesplats
 • hur man gör en 4-ledare cpu fläkten i full hastighet
 • hur du ändrar upplösningen på en LCD-skärm på en bärbar dator
 • hur du ansluter magi sjunga till en dator
 • CD-R vs DVD-R-skiva