Dator > det bästa betyg gaming moderkort

 • det bästa betyg gaming moderkort


 • Du behöver:
  Skruvmejsel
  . Tryckluft.
  Mjuk, ren duk.
  Vatten eller tvättsprit.
  Tops.

  I den högra Moderkortet är skillnaden mellan en anständig gaming dator och en formidabel ett. Om du funderar på vad styrelsen att sätta i gaming PC du vill skapa, det finns ett antal saker att tänka på. De nya modellerna av moderkort, avsedda för spelindustrin, erbjuder en mängd olika förmåner. Välj en tavla som bäst tillgodoser dina behov. Åtgärd spelare måste överväga grafisk processorkraft. Strategi spel finsmakare behöver datorkraft RAM-minne. Titta på några av de högst rankade styrelser som finns idag för att se vad de erbjuder.

  MSI Big Bang Fuzion

  Fuzion från MSI ger en 1156 sockel som kan stödja antingen en Intel Core-processor eller Pentium G6950. Detta moderkort har Intel P55 chipset, 3 PCI Express x 16 platser och QuantumWave ljudkortet. Det unika med denna del av maskinvaran är Lucid Hydra chip. Detta chip gör att du kan blanda grafikkort för att ge en mer flexibel prestanda. Det Fuzion kommer bara köra Windows Vista eller Windows 7.

  Gigabyte H55 H57-serien

  Den nya linjen av moderkort som produceras av Gigabyte erbjuder en chans att prova den senaste Core i3 och Core i5 producerad av Intel. Dessa styrelser kommer med fyra DDR3 DIMM, stöd för dual-channel minne på upp till 2133 MHz och har ombord VGA, DVI och HDMI-portar. De sticker funktioner är baksidan USB 3. 0-portar och högpresterande digital DisplayPort kan leverera upp till 10,8 Gbit /s bandbredd.

  EVGA H57/H55

  Byggt på Intels nya H57 och H55 uttrycka chipsets, den nya moderkort kommande från EVGA bolaget även en fullstor ATX mobos och fyra DDR3-platser. Kortplatser som stöder upp till 16 GB minne som körs vid 1333 MHz. Vad gör denna grupp av moderkort pop? De bär en allvarlig belastning på USB-portar. Den H57 har 14 portar och två PCI-E x1-platser, medan H55 ger en imponerande 12 USB 2. 0-portar och en PCI-X x16-plats. Antingen ombord ger dig gott om utrymme att plugga in alla dessa spel extramaterial.

  Biostar TH55XE 5. x

  För att inte överträffas, kom Biostar ut med sin egen serie av moderkort att utnyttja H55 chipset. Den TH55 ger en mATX mobo design, segmenterad att erbjuda ett estetiskt utseende. Biostar hävdar att nya styrelser uppfyller de standarder för att stödja Clarkdale Core i5/i3/Pentium 45/nm serie av marker. För att lägga till paketet ingick de en 7-fasnät CPU-kraft och PSE kondensator för värmeavledning. Fyra minnesplatser för dual-channel DDR3-2000, 8-kanals ljud, två PCI-kortplatser och en PCI-E x 16 kortplats läggs funktioner.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man överför itunes på SD-kort

Relaterade artiklar


 • Lägga till en hårddisk till Microsoft XP Professional
 • Ta bort en utskriftshanteraren
 • hur man tar betalt flera laptop batterier
 • hur man gör en laptop skärmskydd
 • felsökning av en dator som stannar och startar automatiskt
 • hur man ansluter en HP laptop till LCD TV
 • Hur man laddar ner ljudböcker från Zen till en dator
 • hur man byter batteri på en logitech trådlös mus
 • hur man använder netbook för en hemmabio
 • hur du formaterar en ny laptop moderkort