Dator > DIY konvertera VGA till komposit

 • DIY konvertera VGA till komposit


 • Konvertera Video Graphics Array (VGA)-video utgången på datorn till en sammansatt RCA är praktiskt om du vill visa datorns bildskärm på en äldre TV. Få en sammansatt signal ut från datorn kan du även spela in en bildskärm från datorn på en videobandspelare eller DVD-inspelare Tänk

  en uppgradering

  Om datorn är en stationär modell, det enklaste sättet att konvertera VGA till komposit video kan vara att uppgradera ditt grafikkort. Om du har en åldrande dator, nyare grafikkort kanske inte är lämpligt för din maskin. Du måste konsultera dokumentationen för din dator för att se vilken typ av intern video slot din dator accepterar. Leta efter en video display adapter som innefattar en sammansatt RCA videoutgång utöver VGA-utgång. Grafikkortet måste vara förenlig med video slot på din dator. Äldre datorer kan använda en Peripheral Component Interconnect (PCI) eller Accelerated Graphics Port (AGP) kortplats. Uppgradera grafikkortet inte kommer att vara ett alternativ för bärbara modeller.

  Scan Converters

  Om du ändrar ditt grafikkort inte är något alternativ, behöver du en extern enhet som åstadkommer omvandlingen. En scan omvandlare är en komponent som löser olika upplösning och skanningshastighet av VGA-video och konverterar signalen till en videosignal som lämpar sig för TV-apparater eller videobandspelare. Vanligast, skanna konverterare kommer att innehålla en VGA-ingång, och en extra VGA-utgång för att ansluta din datorskärm till, samtidigt som både en S-Video och RCA-utgång för din TV eller videobandspelare.

  kvalitetsfrågor

  Extern VGA-till-komposit scan omvandlare varierar mycket i kvalitet. Vissa modeller kostar många hundra dollar är avsedda att ge professionella resultat videokvalitet av bildskärmar användas i applikationer sända TV. Dina behov kan vara mer blygsamma. Oavsett om du vill titta på strömmande video från Internet eller visa TV-spel på den större skärmen på din tv billigare skanningskonverter lösningar kommer att vara mer än tillräckligt. Oavsett vilken modell du väljer den upplösning som krävs för din TV kommer att vara runt 800 x 600 pixlar, eller vanlig VGA-upplösning. Om du har en större datorskärm, kan du behöva minska upplösningen för skanningen omvandlare ska fungera korrekt. Nyare scan omvandlare kan lösa högre upplösningar med utgång för sammansatt video används för TV-skärmen.

  På sambandet

  Oavsett om du uppgraderar din adapter bildskärm eller anslut en skanningsadapter, måste du ansluta RCA-utgång från datorn eller skanna omvandlare i din TV eller videobandspelare. Förutsatt att din TV har en RCA-ingång för ytterligare videoenheter, anslut RCA videokabel från din dator till en ledig RCA kompositvideo-uttaget. Använd fjärrkontrollen från din TV eller videobandspelare för att välja videoingång. Om du har uppgraderat ditt grafikkort till ett med en RCA-utgång, kan du behöva justera displayens egenskaper från datorns operativsystem för att aktivera utgång för sammansatt video.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man överför saker från en dator till en annan

Relaterade artiklar


 • Hur anger jag en återspegling av en flash-enhet?
 • hur du lägger till mer minne till en virtuell server
 • hur man bygger en slimmad dator
 • Hur vet jag om en enhet är faktiskt spegling?
 • hur man konfigurerar en USB Serial Converter för Windows XP
 • hur du kontrollerar om min laptop ljud enheter fungerar
 • Hur konvertera en laptop lcd på en bildskärm
 • hur man stänger av en dator för att spara ström
 • Chillstream Logitech krav
 • hur man stänger en extern bildskärm på en bärbar dator