Dator > hur man bygger ett spel & multimedia dator

 • hur man bygger ett spel & multimedia dator


 • Om allt du gör med datorn är surfa på Internet och kontrollera din e-post, bara om någon dator kommer att göra. Men om du är i allvarlig spel och multimedia redigering, behöver du något mer. Priserna på dessa högpresterande datorer kan vara skrämmande, och som ett resultat kommer många erfarna datoranvändare vill bygga sina egna system. Bygga ditt eget system kan du få precis vad du vill-till ett pris du har råd

  Du behöver:
  datorväska
  . Hårddisk.
  Moderkort.
  Dubbelkärnig processor.
  DVD-brännare.
  Minne.
  Monitor.
  Grafikkortet.


  1.
  Välj kvalitet fall att hysa dina spel eller multimedia dator. Om du bygger en dator, kan du välja ett torn typ så, det gäller design ger dig mer utrymme att arbeta och även att låta dig installera flera hårddiskar
  2
  <. . br> Köp ett moderkort som innehåller en dubbelkärnig processor. En enda processor kommer helt enkelt inte kunna ge den prestanda du behöver för allvarliga spel eller videoredigering. Priserna på dessa aktiverade dual-core-moderkort har kommit ner en hel del sedan de först infördes, så du bör kunna hitta en kompatibel moderkort till ett anständigt pris.
  3.
  Installera moderkortet i fallet och se till att den sitter ordentligt. Bestäm hur mycket minne ditt moderkort kan hålla genom att besöka tillverkarens hemsida, sedan köpa så mycket minne som du har råd. Leta reda på minnesplatser på moderkortet och sätt in minnesmodulerna fast ordentligt i hålen. Se till att behålla glider komma upp och hålla minnet på plats.
  4.
  Välj den största hårddisken du har råd. Om du ska installera massor av spel eller göra någon videoredigering behöver du gott om lagringsutrymme, så alltid fela på sidan av för mycket förvaring. Priset på lagring har kommit ner en hel del de senaste åren, så du bör kunna hitta ett prisvärt 500 GB, 750 GB eller 1 TB-enheten.
  5.
  In hårda köra i en av de hårddiskfack i datorns fallet, så fäst det med skruvarna. Fäst ena änden av den raka grå IDE-kabeln på baksidan av hårddisken och den andra änden till IDE-styrenheten på datorns moderkort. Anslut ström kabeln från datorns nätaggregat till eluttaget på hårddisken
  6
  Välj kvalitet DVD-brännare. . Du kanske vill välja någon av de nya Blu-ray brännare. Sätt i DVD-brännaren i en fri vik på ditt ärende och fäst det med skruvarna. Om IDE-kabeln är ansluten till din dators hårddisk har en tredje anknytning, bifoga den mellersta anslutningen på baksidan av DVD-enheten, annars använda en annan IDE-kabeln och anslut den andra änden till den sekundära IDE-kortplatsen på datorns moderkort. Även bifoga en effekt anslutning från datorns nätaggregat till eluttaget på DVD-enheten.
  7.
  Sätt ett grafikkort i en PCI-kortplats på datorns moderkort. Du hittar PCI-kortplatser som letar efter en serie av rektangulär vit slots. Sätt i grafikkortet i PCI-platsen och säkra den med en skruv. För ett spel eller multimedia dator, kan du välja ett grafikkort med duell huvuden, vilket gör att du kan ansluta två bildskärmar. Dubbla skärmar kan vara en riktig produktiviteten booster för spel och multimedia datorer.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man väljer en centralenhet

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar datorns moderkort säkringar
 • hur man fixar externa DVD-enheter
 • hur man bygger ett system Computer Entertainment
 • hur man bygger en slimmad dator
 • hur man får in din dator om du har glömt lösenordet
 • Hur man väljer en bärbar dator i fyra enkla steg
 • hur man använder en testare nätverksuttaget
 • hur man kan anpassa en mini-laptop för bättre visning
 • hur du skickar en dator till en student utomlands
 • hur man hittar min disk id