Dator > hur man bygger en dator för redigering HD-video

 • hur man bygger en dator för redigering HD-video


 • Videoproduktion är en tillämpning av den personliga datorn som kräver att den behandling av hästkrafter dagens teknik kan ge. Men med maximal processorkraft och hårddisk hastighet, kan en dator konfigureras som en avancerad high-definition (HD) video-redigering arbetsstation. Lyckligtvis, med rätt val av hårdvara och mjukvara, utrustning gång kostar tiotusentals dollar är nu inom räckhåll för hobby och små företag professionell. Förmågan att producera en polerad HD videopresentation kan hjälpa dig att starta eget företag videoproduktion eller starta en karriär som en oberoende filmskapare.

  Du behöver:
  Dator låda med dubbla kylfläktar och 500W nätaggregat
  . Dator moderkort med 16GB minne och Intel i7 quad core CPU.
  1 eSATA 7200 RPM hårddisk.
  3 eSATA 10. 000 rpm hårddiskar.
  Bildskärm adapter med dubbla videoutgångar.
  2 32-tums bildskärmar.
  Intern eSATA Blu-Ray brännare.
  Microsoft Windows 7 64-bitars version.
  Realtid HD-video-encoding-kort.
  Professionell video-redigeringsprogram.


  1.
  Välj en datorväska med gott om utrymme för extra hårddiskar, optiska enheter och slots expansion. Datorn fall bör också innehålla två fläktar och ett nätaggregat med en effekt av minst 500 watt.
  2.
  Välj ett moderkort som stödjer minst 16 gigabyte DDR3-minne och en quad-core Intel i7 processor. Moderkortet bör också omfatta en integrerad eSATA RAID-kontroller och minst tre PCI-E expansionsplatser.
  3.
  Installera quad-core Intel i7 processor. Ju mer kraftfull CPU, desto mindre tid du spenderar väntar på videoeffekter att bearbeta.
  4.
  Installera 16 gigabyte DDR3-minne.
  5.
  Installera hårddiskar. Du behöver en 7200 RPM hårddisk avsedd för operativsystem och programvara. Installera minst tre ytterligare eSATA-hårddiskar med en skiva rotationshastighet på 10. 000 varv.
  6.
  Konfigurera minst två av hårddiskarna som en RAID 0-array för HD-video kodning.
  7.
  Installera en hög kvalitet adapter bildskärm med dubbla videoutgångar.
  8.
  Anslut två 32-tums HD-skärmar till bildskärm adaptern. .
  9
  installera en intern eSATA Blu-Ray-brännare till utgång färdiga DH
  10
  installera Microsofts Windows 7 64. . -bitars operativsystem.
  11.
  Installera en certifierad HD realtid input och output-kort som utformats speciellt för din video-redigeringsprogram. Detta kort kommer att hantera anslutningar till externa video-och ljudkällor, samt ge HD-utgångar till en videomonitor. Realtid HD korten Matrox RT. X2 och Blackmagic s DeckLink HD Extreme.
  12.
  Installera och konfigurera video-redigeringsprogram svit. Ledande programvara titlar för professionell HD videoredigering och effekter skapande är Adobe Production Premium Creative Suite 4 (CS4), Avid Media Composer, Canopus Edius och Sony Vegas Video.

  Tips och varningar


 • enda videoredigeringsprogram tillgängliga för PC är utformad för att fungera bäst med den senaste 64-bitars versioner av Windows.
 • videoredigeringsprogram fungerar mest effektivt när den är konfigurerad att använda en diskarray att koda och lagra HD-video-filer och annan hårddisk dedikerad för utförda effekter eller tillfälliga filer som skapas under koda processen.
 • Välj skivor med så mycket lagringskapacitet som du har råd. Okomprimerad HD-video filer tar enormt mycket diskutrymme.
 • Undvik att använda HD-video-redigering arbetsstation för andra datoranvändande. Ytterligare programinstallationer och maskinvarukonfigurationer kan orsaka oavsiktliga konflikter med videoredigering programvara eller maskinvara.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man skall avgöra lämplig storlek på en strömförsörjning för en PC

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en bärbar dator i fyra enkla steg
 • hur du formaterar ett äpple iMac G3
 • hur man fixar den dvd rom i en bärbar dator
 • Hur konvertera en USB till en linje in
 • hur du installerar en ny andra sata hd i Win XP
 • hur man löser övervaka färg problem
 • Felsökning en Dell mus bluetooth resa
 • hur man byter en cd-enheten i en Sony Vaio laptop
 • hur man fixar "Spooler delsystemet app har stött på ett problem och måste avslutas"
 • hur man bygger en server dator