Dator > hur man ansluter en Pocket PC till din dator

 • hur man ansluter en Pocket PC till din dator


 • Det kommer att finnas tillfällen att du måste ansluta till datorn för att uppdatera eller ladda ner och ladda upp filer. Ibland kommer din bärbara eller stationära dator fungerar som kraftkälla för att kunna ladda ditt batteri i din Pocket PC. Anslutning till datorn är också avgörande för synkronisering av ändringar eller uppdatering som du har gjort via din Pocket PC
  . 1.
  I den här aktiviteten, du "bara ll behöver din Pocket PC, din dator och en särskild kabel tråd som ingår när du köpte din Pocket PC. Oh ja, och en hel del tålamod eftersom en uppgift som denna ibland behöver tillräckligt med självkänsla.

  Innan du sätter något i vaggor eller hamnar, vara säker på att du har rätt verktyg först. Du måste vara bekant med instruktionsboken eller i manualen till din Pocket PC. Detta på detta sätt, du "ll bli mer bekant med viktiga frågor om din Pocket PC-anslutningar och specifikationer.
  2.
  Organisera de olika tillbehör och delar som innehåller USB-hållaren och kontakten kabel, nätadapter, och slutligen, installations-CD. Du behöver alla dessa i fall något dyker upp.

  Placera CD installationen i er personliga datorns CD-ROM-enhet. Detta är det första steget för att kunna ansluta din Pocket PC i din dator. Följ dessa anvisningar tydligt så att du inte kommer att stöta på någon form av problem medan du gör din behandling.
  3.
  När du går in på CD, leta reda på länken där det kommer visa dig hur du installerar Pocket PC-program på skrivbordet. För att hjälpa dig genom hela processen, kommer en installationsguide dyker upp. I vissa fall kan du behöva starta om datorn för att kunna slutföra installationen. Detta händer oftast när din stationära dator skiljer sig från sina operativsystem.

  Anslut din USB-hållaren till datorns USB-port för att kunna ansluta din Pocket PC i din dator. Därefter ansluter du den kompatibla änden av AC-adaptern i kortplatsen på USB-vaggan och en rätt ände av i eluttaget finns i väggen.

  När du har gjort detta genom att placera din Pocket PC i USB-hållaren. Du kan nu börja ladda din Pocket PC huvudsakliga batteri eller någon synkroniserar den i din dator. Bortsett från laddning kan du börja skicka och hämta filer till eller tillbaka.

  Andra Pocket PC kom in med Bluetooth. Ansluta till ett Bluetooth-möjliggöra dator är möjligt om din Pocket PC har kapacitet för Bluetooth.

  När du har upprättat en anslutning mellan din dator och Pocket PC kan du få möjlighet att utföra olika kommandon och processen igenom och infraröd sensor. Detta gäller endast om både datorn och Pocket PC är aktiverad med IR. Läs alltid användarhandboken för att bli mer bekant med miljön att ansluta och synkronisera.

  Om du "re har problem med att öppna installationsguiden Klicka på" Start ". Välj "Run" och klicka sedan på knappen "Bläddra" för att kunna hitta CD-ROM-enheten. Välj exe. filen för att starta processen installationen.

  Pins anses mycket sårbara och känsliga. Därför är det ett måste att sådana avtal är i linje innan säkra din Pocket PC genom att trycka ned till USB-vaggan.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur man skickar flera SMS från min dator

Relaterade artiklar


 • hur man får korrupt hårddisk bort av en Compaq C500
 • Hur man testar en bärbar dator minne
 • Kan jag använda en Eide hårddisk att ersätta en IDE-disk?
 • hur man ansluter en PC nätaggregat
 • hur du ansluter en videobandspelare till en datorskärm
 • hur man gör fönster inte skriva ut till skrivare uppkopplad
 • hur räntan 24-tums bildskärmar
 • kan du spela blu ray?
 • hur koppla min pekplatta med en mus
 • hur man löser övervaka färg problem