Dator > hur du kan få en saknad nyckel tillbaka på en bärbar dator

 • hur du kan få en saknad nyckel tillbaka på en bärbar dator


 • När en laptop tangent cap saknas, lär dig snabbt hur nödvändigt det är för normal drift och skriva. Inte bara du saknar visuellt stöd som du skriver, men skillnaden på nyckeln klädslar gör en utmärkt post plats för damm och föroreningar att samla in och röra sig under andra tangenter. I vissa tangentbord, om nyckeln locket saknas kan du inte ens göra de nödvändiga kontakt med ett finger för att aktivera den bärbara datorn pad tangentbordet sensor för att skriva tecknet. Även om varje laptop märke och modell har specifika instruktioner för tangentbord viktigaste ersättningen, är processen oftast desamma i alla bärbara datorer, och du behöver inte ersätta en hel tangentbordet för att återställa en saknad nyckel mössa.

  Du behöver:
  Super lim
  . Computer Toolkit.
  Anti-statiskt armband.

  reseating en Key


  1.
  Stäng av datorn och undersöka undersidan av de viktigaste gemensamma jordbrukspolitiken för att säkerställa att små klipp som förankrar den på plats är skadade. Om dessa är kluvet eller trasig måste du ersätta nyckeln locket.
  2.
  Inspektera viktiga delar cap hållare att säkerställa att de är intakta. Dessa är känsliga och om de bryter eller försvinner måste du byta ut dem.
  3.
  Kontrollera att gummi bröstvårtan fortfarande är ansluten till tangentbordet sensormadrass. Om luftnippel saknas måste du ersätta det. Om den är lös eller uncentered, applicera en liten mängd superlim till botten av bröstvårtan fälgen, låt det härda i 10 sekunder, därefter fast bröstvårtan till tangentbordet sensormadrass.
  4.

  Sätt på en anti-statiskt armband, ur eventuell statisk elektricitet, ställning i kanten av en platt-edged skruvmejsel från din bärbara dator verktygslåda under kanten av en närliggande tangent på tangentbordet och tryck lätt att snäppa loss nyckeln CAP från sin hållare. Detta kommer att modellera korrekt montering för den saknade nyckeln.
  5.
  Montera bostäder för den saknade nyckeln så att den matchar den modell, placera nyckeln kåpan över gummi bröstvårtan och hållare och försiktigt trycker ner tills du känner att nyckeln locket fäster i hållaren.
  6.
  Använd samma lätt tryck för att återställa den modell nyckeln locket till utgångsläget.

  Byta en nyckel


  1.
  Leta upp och köpa en ersättare nyckel monteringssats. Online auktion webbplatser som eBay, datacentraler reparation och datordelar grossister bär ofta ett brett utbud av ersättning viktiga församlingar. Du kan också gå till laptop tillverkarens webbplats och beställa de delar du behöver.
  2.
  Stäng av datorn och helt ta bort eventuella skadade centrala delar (nyckel mössa, hållare, gummi nippel) .
  3.
  Läs guiden som följer med de köpta monteringssats och följ instruktionerna för korrekt installation av hållare, bröstvårtan och viktiga mössa.

  Tips och varningar


 • anställa aldrig verktyg som inte är konstruerade för användning med datorer. Vissa precisionsverktyg har magnetisk laddning och kan skada laptop komponenter.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man hittar MAC-adressen för ett trådlöst kort

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en dator joystick
 • effekterna av videospel på barn blinkar mycket
 • hur du formaterar fett 32 i Vista
 • hur man installerar en dubbel sata hd
 • hur du tar bort skrivaren huvudet på en Brother MFC
 • hur man bestämmer videokort som installeras på en dator
 • hur man kan påskynda en dator med en penna enhet
 • hur du tar bort minnet när du köper en begagnad dator
 • dator tangentbordet instruktioner
 • hur man hittar MAC-adressen för ett trådlöst kort