Dator > PictBridge problem

 • PictBridge problem


 • Skriva ut bilder och fotografier blev mycket enklare och mer tillgängliga på grund av utvecklingen av digitala kameror. Bilder kan laddas upp från kameran till datorn och tryckt snabbt och enkelt. PictBridge är dock en branschstandard som möjliggör direkt bild utskrift från den digitala kameran till en skrivare utan att använda en dator. Även om det möjliggör snabbare och effektivare bildutskrift kan PictBridge snubbla på några frågor som kan lösas snabbt

  Tillgänglighet

  Om skrivaren och kamera som används uppges vara "PictBridge" och tryck inte inleda grund av en varning som säger "PictBridge inte Tillgängliga, "det kan vara ett problem med USB-anslutning och PictBridge-inställningar. För att felsöka, koppla loss alla kablar, sedan igen dem därefter. Se till PictBridge-inställningar på både enheterna är aktiverade. Slutligen, starta om alla system genom att koppla ur skrivaren, stänga av sin huvudströmbrytare sedan slå på maskinen igen. Då USB-kabel till kameran kan användas.

  Anslutningar

  Digitala utskrifter via PictBridge kommer inte att driva igenom om det två eller fler digitala kameror kopplade till en skrivare. Detta skapar förvirring hos skrivaren att välja vilket utskriftsjobb göra först, orsakar dess PictBridge förmåga att frysa. Ta bort alla anslutna kameror, sedan igen bara en kamera i taget för att fortsätta ett utskriftsjobb.

  Gränser

  Skriva ut via PictBridge kan avaktiveras när antalet ursprungliga utskrifter överstiger det angivna högsta antalet sidor som kan skrivas på en gång. PictBridge har tilldelats en gräns utskrift kvantitet på 999 per parti av utskriftsjobb, och det bästa sättet att lösa frågan är att minska antalet filer per parti innan återuppta tryckprocessen. Ett stort parti av bilder kan delas in i två mindre delar för att säkerställa att processen inte kommer att stoppas.

  Papper

  Det finns tillfällen då papper inte stämmer den angivna storleken av bildfilen , vilket får utskriften vara parkeras. Att fortsätta skriva ut, välj "Form Feed" alternativet.

  Tips

  Innan direkt bildutskrift se till att både skrivaren och kameran används är PictBridge-aktiverad. Den fotografiska och tryckerier som följt denna standard är Sony, Seiko Epson, Canon, Fuji, HP och Olympus. Emellertid kan andra varumärken har antagit denna specifikation sedan den först kom ut 2003.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man bygger en dator för redigering HD-video

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en lirka kompression verktyg
 • hur du lägger till minne till en Acer Aspire skrivbord
 • hur man byter en bakgrundsbelysning på en IBM laptop
 • hur du ansluter min Acer Aspire till en extern bildskärm
 • hur du spelar videospel med bländning capture-kort
 • hur man bygger en dator och installera OS
 • hur man uppgraderar Windows Vista-upplevelse
 • hur till vända bort Toshiba laptop interna program
 • hur du hittar den bästa skrivaren
 • hur man överklockar en Acer Aspire