Dator > Chillstream Logitech krav

 • Chillstream Logitech krav


 • Den Chillstream är ett spel controller utformas och marknadsförs av Logitech som innehåller en intern kylfläkt med variabel hastighet. Ursprungligen var Chillstream bara skapat för PC, men en snabb försäljning ledde till skapandet av både PS3 och Xbox 360-tillbehör. De Chillstream största försäljningsargument är att eliminera svettiga händer, ett vanligt problem med spelare som spelar flera timmar i en tid utan avbrott. Logitech är en etablerad perifer och tillbehör företag som har tillverkat datorn controllers, tangentbord och möss i många år, och Chillstream är deras försök att utnyttja en större marknadsandel av PC spelmarknaden.

  Processor krav

  Chillstream kräver ett minimum av en Pentium-processor för att köra programmet och stöd för de program krav. Pentium är en Intel-processor varumärke som är kompatibel med x86 mikroprocessorarkitektur.

  Systemkrav

  Chillstream programvara krävs minst Windows XP att fungera. Programvaran fungerar även under Windows Vista. Stöd för Windows 7 var endast inofficiellt och med början av 2010. Eftersom spel kräver design stöd för att fungera med en tredje part spelkontroll, inte alla spel är kompatibla med ChillStream Controller. Microsoft har ett Logitech tillbehör sida med en lista kompatibilitet och programuppdateringar.

  Krav på strömkälla

  Chillstream måste anslutas till en USB-port för att ta emot en strömkälla. USB-kabeln är ansluten till enheten och kommer att fungera när ansluten till en direkt USB-port (bifogas till moderkortet) eller en indirekt USB-port, t. ex. en extern USB-hubb.

  Mac-kompatibilitet

  Logitech inte erbjuder programvara eller support för Mac-datorer, men enligt en FAQ på Logitech. com är Chillstream inofficiellt stöds på Mac OS 10 (OS X) operativsystem. Även om ingen programvara erbjuds, kommer plug-n-play-funktionen fungerar med de flesta Mac-kompatibla spel.

  Design

  Chillstream PC design är mönstrad efter den extremt framgångsrika Xbox och Xbox 360-handkontroller. När PS3 och Xbox 360 versionerna släpptes, var gamepads modifierade något för att införliva motiv från respektive system. Ytterligare upplagor har inkluderat ändringar för att öka greppet och sänka värmen ränta från den interna fläkten.

  Hardware

  Logitech Chillstream är en enkel maskinvaruenhet, som inte kräver system ändringar eller programvara från tredje part för användning. Förutom den patenterade Chillstream tekniksom ger den produkt namn, Chillstream också kommer med gummigrepp att eliminera halka och högpresterande knappar och analoga spakarna bättre gameplay.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man spelar in en dual layer DVD

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter två hårddiskar med XP installerat
 • macbook RAM uppgradering råd
 • hur man byter ECS CMOS-batteriet
 • hur man bestämmer spänning på ett AGP-grafikkort
 • hur man stänger en extern bildskärm på en bärbar dator
 • hur man hittar en Dell aktivitetsloggen
 • hemlagad Laptop Cooling Pad
 • Hur man använder en digital lagring oscilloskop
 • hur man hittar de grundläggande komponenterna på en dator
 • hur man identifierar datorns moderkort säkringar