Dator > Apple Computer inrätta instruktioner

 • Apple Computer inrätta instruktioner


 • Apples ofta utropat användarvänlighet börjar med den enkla uppbyggnaden av företagets datorer. Få en Apple-dator igång tar bara några få steg och bör visa en snabb och smärtfri strävan. Även om det finns mindre skillnader i detaljerna i utformningen av olika modeller av Apple-datorer, efter dessa grundläggande steg bör komma igång oavsett vilken Apple stationär eller bärbar du äger

  Du behöver:. .
  Dator
  USB-minne eller andra flyttbara media.

  Packa

  Packa datorn och placera den på en arbetsyta där du kommer att ha tillgång till en strömkälla (vägguttag). Behåll allt förpackningsmaterial tills du har bestämt att datorn fungerar korrekt.

  Anslut till strömkälla

  Anslut datorn till strömkällan genom att koppla en dator sidan av strömkabeln på baksidan av din Apple-dator och sedan ansluta den andra änden till ett vanligt eluttag. Om du har en MacBook laptop, hittar du en plats på den vänstra sidan av datorn där du bifogar MagSafe strömadapter.

  Fäst kringutrustning

  Anslut kringutrustning till datorn. Om datorn har ett USB-tangentbord ansluter du musen till en av USB-portarna på tangentbordet och anslut sedan tangentbordet till en av USB-portar på datorn. Om du har en trådlös mus, installera batterierna och följ anvisningarna som ingår om hur du installerar musen. Alternativt kan du se trådlös mus set-up instruktioner på Apples supportsida (se Resurser för en länk). Ägare av bärbara datorer kommer inte att behöva bifoga kringutrustning att komma igång.

  Aktivera dator

  Om du trycker på strömbrytaren en gång kommer slå på datorn och föra eder till den set-up assistent. Strömbrytaren är en platt rund knapp med en strömikonen på den. Placeringen av strömbrytaren kan variera beroende på datormodell:

  Macbook: På den övre högra sidan av tangentbordet
  Mac Mini: På höger bak-sidan av CPU
  iMac: På baksidan vänster sida av skärmen
  Mac Pro: På framsidan av dator CPU

  Om du har problem med att hitta strömbrytaren på din Mac, se Apple Power Switch Platser länken i Resources.

  Använd Set-Up Assistant

  Efter att datorn startar upp, välj ditt språk och följ set-up instruktioner som lanseringen. Dessa instruktioner hjälper dig genom skapandet av användarkonton, registrering och Internet-anslutning set-up.

  Programuppdateringar

  Kontrollera om det finns programuppdateringar som behöver installeras på den nya datorn genom att klicka på "Apple "ikonen (övre vänstra hörnet på skärmen) och välja Programuppdatering från rullgardinsmenyn. En dialogruta öppnas och varna dig för uppdateringar som krävs för dina program eller operativsystem.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:USB-port uppgradering

Relaterade artiklar


 • de bästa sätten att säkerhetskopiera dokument för en laptop
 • hur man byter batterier i fjärrkontrollen Logitech tangentbord
 • hur man rengör en Lenovo laptop skärm
 • hur du ansluter ATA / SATA hårddiskar
 • hur man använder 3G för internet
 • hur du skannar till PDF med HP Precisionscan
 • hur du ansluter en Samsung LCD-TV till ett trådlöst nätverk
 • hur man fixar stoppa koder på dator
 • hur man konfigurerar platt bildskärm
 • hur man ansluter en dator joystick