Dator > utrustning för band till dvd konvertering

 • utrustning för band till dvd konvertering


 • Många människor har videoband samlingar som skulle kosta för mycket att ersätta, men de skulle vilja ha dem på DVD. Dessa människor kanske vill överväga att inrätta sin dator för att konvertera deras band till ett digitalt format. Utrustningen är lätt tillgänglig, är kostnaden inte längre ett hinder, och det är relativt lätt att lära sig

  video

  Du behöver en videobandspelare för att spela dina band under konverteringen. En videokamera kan ersättas, så länge som det har video-ut och ljud-OUT.

  Analog-Digital Video Converter

  En Video Converter gör precis vad det låter som-om den får analoga signaler via en kabel (oftast medföljer omvandlaren) från din videobandspelare till din konverterare. Omvandlare kallas ibland "fånga enheter" eftersom de fånga signalen och förvandla den till en digital motsvarighet. Omvandlaren ingår även programvara som gör att datorn kan acceptera denna signal och spara den som en fil på din hårddisk.

  Video omvandlare brukar komma med en kort kabel som ansluts till en USB-eller Firewire-porten på din dator. Men om din dator inte är i närheten av enheten, behöver du en längre kabel

  Ett varningens ord:. De kretsar i en omvandlare arbeta hårt och kan generera mycket värme. Var noga med att forskningen din konverterare innan du köper en, men om du funderar på har en historia av överhettning, kan du vara säker på att användarna har gjort denna information tillgänglig på Internet. Många elektronikaffärer har sidor konsumentbetyg som kommer att innehålla denna information också.

  Extra hårddisk

  Video capture-filer är stora, och datorn kanske inte har tillräckligt med hårddiskutrymme för att hålla dem om du tänker överföra en mycket video. Du kan behöva köpa en ny hårddisk att installera i datorn, eller du kanske vill köpa en av de externa enheter som finns nu tillgängliga. Dessa ansluts vanligtvis till en av datorns USB-portar, men ska du veta att dessa enheter kommer att överföra data långsammare än en inbyggd skivenhet

  DVD Mastering programvara

  Mastering programvara ofta levereras med konverteraren. , men du kan även köpa separata programpaket med särskilda förmågor. Denna programvara kan du välja vilka videoklipp du vill bränna till DVD och sedan ordna dem i den ordning du föredrar, samt lägga till menyer och andra alternativ som gör din hemgjorda dvd som presterar som en från en butik.

  DVD-brännare

  Enkelt uttryckt, du behöver en skiva enhet som är kapabel att skapa (eller bränna) en DVD. Många datorer har redan en inbyggd i systemet. Om din inte gör det kan du antingen köpa ett för att gå in i datorn eller köpa en extern hårddisk som ansluts till en USB-port. Men liksom den externa hårddiskar kommer externa DVD-brännare utföra långsammare än en inbyggd brännare.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man hittar ett serienummer på en cpu

Relaterade artiklar


 • hur bilder centrum skärmsläckare på en platt
 • hur man får mer GHz på din processor
 • hur man bygger en dator och installera OS
 • hur man kan jämföra Intel Quad Core-processorer
 • hur du lägger till minne till en Dell Inspiron 700m
 • hur ta reda på vilken information som finns på en CD
 • hur du tar bort en Compaq Presario moderkort
 • hur man använder min tv som datorskärm
 • Hur man väljer en laptop skärmstorlek
 • hur du kan visa video från en capture-kort