Dator > macintosh laptop utskrift hjälp

 • macintosh laptop utskrift hjälp


 • Även Apple debuterade i en bärbar dator 1989, var det inte förrän införandet av PowerBook 100 två år senare att Apple officiellt in i världen av bärbara datorer. Även om de är extremt primitiv med dagens mått är varje Macintosh laptop en ättling till dessa tidiga modeller. En viktig funktion för att använda en bärbar dator är förmågan att fungera trådlöst, vilket innebär att bärbara datorer är mer mottagliga för både nät-och utskriftsproblem

  Eliminera Uppenbara

  Den första saker att titta på är de vanligaste frågorna som hindrar utskrift. Detta inkluderar bekräftar att skrivaren är påslagen, att alla kablar sitter ordentligt och att nätverket är online. Öppna "Systeminställningar" och klicka på "Skrivare och fax" för att bekräfta att du skriver ut till rätt skrivare. Dubbelklickar på skrivarens namn i den vänstra kolumnen kommer att öppna utskriftskön, som gör att du kan se huruvida det finns en handling täpps till kön. Markera alla jobb som är kvar i kö och klicka på "Radera"-ikonen. Kontrollera att skrivaren inte är pausad genom att se "Skrivaren Ready" visas till höger om skrivarikonen i utskriftskön fönstret. Om det står "Skrivare pausad", klicka på "Återuppta skrivare"-ikonen.

  Titt på din förbindelse

  Dra ner pizza-formade trådlöst nätverk ikon i det övre högra hörnet på skärmen för att bekräfta att du är på rätt nätverk. Ett vanligt problem som användare av bärbara datorer stöter läggs vid en oavsiktlig trådlösa nätverk som råkar vara inom räckhåll. Även om detta inte nödvändigtvis hindrar dig från att surfa på webben, orsakar det problem när du försöker att försöka specifika uppgifter, inklusive tryckning, tillgång till servrar och skicka eller ta emot e-post. Det aktiva nätet indikeras med ett kryss bredvid det nätverksnamn när du klickar på pizza-formade symbol, så bekräfta ditt trådlösa nätverk är faktiskt det nätverk du är ansluten till.

  Kontrollera skrivaren själv

  Ibland är ett problem med själva skrivaren. Kontrollera om ett felmeddelande som anger att skrivaren är offline eller har drabbats av pappersstopp. Kontrollera att bläck eller toner kärror sitter korrekt och att inga främmande föremål hindrar någon av de rörliga delarna inuti skrivaren. I många fall helt enkelt starta om skrivaren rensar upp problemet.

  Gräv lite djupare

  Om skrivaren är delad (vilket betyder att det är ansluten till en dator, och att datorns skrivardelning preferenser är aktiverade), bekräfta att " delad "är datorn påslagen och ansluten till rätt nätverk. Som beskrivs ovan kommer en dator på det felaktiga nätverket har problem med utskrift, och detta inkluderar den "delade" dator. Om din skrivare har inbyggda trådlösa funktioner, bekräfta att det är på nätverket genom att kontrollera inställningarna. Ändra några nätverksinställningar utan att konfigurera om skrivaren kan definitivt hämma utskrift.

  Andra frågor

  Om några utskrifter och andra inte, isolera de skrivs ut dokument för att se huruvida det är en fråga som hindrar dem från att skriva ut. Ibland felaktig formatering (försöker skriva ut ett dokument som formaterats för en A4-skrivaren på Letter-media) kommer att orsaka en utskrift flaskhals, vilket kommer filer som är större än skrivaren kan hantera (t. ex. extremt högupplöst grafik filer).


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man identifierar Macintosh-dator med löpnummer

Relaterade artiklar


 • hur fax från en HP All-in-One från en dator
 • hur man bygger en DVR från en dator
 • hur man drar med en dator penna
 • hur man byter CD-enheten i en port bärbar dator
 • Hur man vet om din bärbara dator har inbyggt Wi-Fi
 • hur man målar en repad laptop täcka
 • hur man kopierar en hårddisk till D-enheten
 • hur man ansluter en bildskärm till min Sony laptop
 • hur till vända spegling på en mac dator
 • Ta bort allt på en bärbar dator