Dator > hur man köper en ny skrivare

 • hur man köper en ny skrivare


 • Marknaden idag erbjuder många nya tekniker som kan göra livet lättare. Att köpa en skrivare är inte annorlunda. Vare sig du letar för att köpa en laserskrivare eller bläckstråleskrivare Valen är oändliga. Forskar alternativen och bestämma ditt syfte att hitta en ny skrivare är ett bra ställe att börja och kan sluta med att du sparar lite pengar också.

  bedöma behoven. Det första steget är att besluta om ditt behov av att köpa en skrivare. Generellt bläckstråleskrivare (bläck sprids till de papper och har skrivhuvud som rör sig över papperet när det sprider bläck) är billigare än laserskrivare (en uppvärmd trumma inlåning toner på papper). Ett annat alternativ är en multifunktionell skrivare som utför andra uppgifter samt skriva ut.

  Om du funderar på att skriva ut massor av färgbilder och eventuellt några design utdata för logotyper och grafisk design än vad man kan titta på färglaserskrivare på grund av dess kvalitet på utskrifterna. Bläckstråleskrivare tenderar att ha mer smetar och märken utstryk över tiden. Om du funderar på att skriva ut stora mängder dokument och behöver inte färg då ab /w laserskrivare skulle fungera bra.

  Om priset är den viktigaste faktorn då man också måste titta på toner vs bläckpatron inköp. Jämför det slutliga priset. Laserskrivare kommer att ha information tillgänglig som kan ge dig en uppskattning av sidor per tonerkassett som kan hjälpa dig att räkna ut vilket är mer kostnadseffektivt
  1.
  KÖPA en fotoskrivare. En fotoskrivare kan vara en lösning för dig om vill skriva ut stort antal bilder fotokvalitet för hemmabruk. Dessa skrivare tenderar att vara bläckstråleskrivare. Kontrollera dpi (dots per inch) upplösning som de skriver ut på och försöka få högre dpi nummer för snyggare tryck.
  2.
  nätverksskrivare. Om du letar efter en skrivare som kan användas i ett kontor inställningen eller för att ansluta flera datorer till så måste du hitta ett nätverk som kan skrivaren.
  3.
  WI FI SKRIVARE. Om du funderar på att flytta trådlösa och vill kunna ansluta via wi fi sedan ytterligare maskinvara kan behövas, några skrivare speciellt i multifunktionell skrivare kategorin är de att leta efter.
  4.

  skrivarbläck. En laserskrivare kommer att använda en tonerkassett (Priserna varierar från $ 60-190 vardera). Bläckstråleskrivare använder bläckpatroner (Priserna varierar från $ 12-$ 40,00 per färg). Problem med skrivaren. Skrivare som andra datorprodukter göra och kommer att få problem med tiden. Normalt slitage kan orsaka många av de delar som slits ut inklusive tryckning huvuden och andra rörliga delar. Många gånger reparationskostnaderna överstiger priset för en ny skrivare. Kolla in den garanti finns och längden på garantin. Kontrollera om utökad motivera och kostnaden. Visa information konsumenten rapporten på skrivaren samt om uppdelning information och kundtillfredsställelse. Jämför skrivare kostnad tillsammans med bläck kostar också, ibland hittar du att det är värt att spendera några dollar mer om skrivaren och få bläck billigare.

  Tips och varningar


 • Forskning före köp
 • Sök efter online-erbjudanden
 • Var försiktig med eftermarknaden bläck, tycker vissa skrivare inte den generiska bläck och kan skada skrivaren.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man kan öka hastigheten datorer billigt

Relaterade artiklar


 • hur du överför data från dator till dator
 • hur man fixar musen glida på en Dell Latitude
 • hur man hittar datorns namn
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • det bästa sättet att ladda program på en bärbar dator
 • hur man byter en Compaq laptop skärm
 • hur man gör bärbar extern hårddisk
 • hur du installerar ett kort Mini PCI när en bärbar dator stängs av
 • hur ändrar CMOS-batteriet i en Acer bärbar dator
 • hur man byter från en qwerty till ett Dvorak-tangentbord