Dator > hur man gör en dator ryggsäck

 • hur man gör en dator ryggsäck


 • Beroende på din livsstil och din sömnad förmågor kan du designa en dator ryggsäck som passar dina behov. Vet att en hemmagjord ryggsäck, om inte mycket stark i konstruktionen, kan sätta din bärbara dator med risk för skador. Följ stegen nedan för att göra ett konvertibelt ryggsäck bärbar dator. Denna design kan användas som en axel pack och dubbelklickar fastspänd ryggsäck, eller som en hylsa för inuti en butik-köpt ryggsäck

  Du behöver:. .
  Flat nylon eller polypropen 2 tums sadelgjord (flera varv)
  Kardborre.
  Plast minskar slingor.
  Spännen.
  Plast diabilder.
  Pack tyg (3 meter).
  Quilt vadden (1.
  5 meter).
  Härskare.
  Sax.
  Symaskin.
  Nylontråd.
  Din bärbara dator.

  Bygg datorfodral


  1.
  Mät rektangulära mått och bredden på din laptop. Notera de uppmätta dimensionerna. Tillsätt 2 inches till varje dimension.
  2.
  Skär fem rektanglar av pack tyg och två rektanglar med vadd för att passa det utvidgade dimensioner registreras. .
  3
  Sy omkretsen av två identiska paneler lager i följande ordning: pack tyg-vadd-pack trasa. Dessa är de sidorna.
  4.
  Vik femte stycke pack tyg i hälften (ingen vadd inuti). Sy tre öppna sidor. Vänd ut och in för att dölja sömmar. Sy en remsa av kardborre på kanten utan söm (den vikta sidan).
  5.
  Sy denna bit till en av de långa kanterna på sidorna. Detta är nu "top lock. "
  6.
  Lägg denna pjäs under andra sidostycket och drapera den översta luckan över. Det borde inte komma halvvägs ner på den fria bit sidopanel. Markera på sidopanelen där matchande bit av kardborrband ska sys. Sy den andra halvan av kardborreband på sidopanelen utan övre luckan.
  7.
  Matcha upp de två sidoväggarna så att de är ut och in. Sy omkrets av sidoväggarna tillsammans. Vänd dem rätt sida ut. Nu har du vadderade kroppen av din bärbara dator ryggsäck.

  Fäst Cabriolet Straps


  1.
  Mäta fyra längder av bandet 5 inches lång. Trä en plast minskar slinga på varje längd och vik bandet på mitten. Sy fast ändarna av bandet platta till varandra. Dessa kommer nu att kallas "flikar".
  2.
  Sy en flik mot varje hörn av baksidan panelen. Nu har du grunden för din cabriolet handrem.
  3.
  Ta en lång bandets längd och tråd två plast bilder på den. Trä ett spänne genom bandet i vardera änden. Avsluta genom att trä de öppna ändarna av bandet tillbaka genom bilden. Den dubbla tjocklek bandet gör bilderna låset. Nu har du en justerbar rem.
  4.
  Experimentera med bandet. För att göra en axelrem använda en rem passerade genom endast det översta flikarna. Gör en andra bandet (upprepa ovanstående steg). Trä en rem genom flikarna på vänster sida, och den andra genom remmarna på höger sida. Detta gör ryggsäck. Använd inte alla band om du vill använda din bärbara dator karriär som en hylsa på insidan av en annan ryggsäck.

  Tips och varningar


 • Du kan lägga till extra fickor till utanför genom att skära ut rektanglar och lägga till dessa i luckan eller framsidan panelen. Använd kardborreband för att göra fickor förslutbara. Detta sömnad är lättast genomföras före de två sidoväggarna är ihopsydda.
 • Gå till butiken och kolla ryggsäck design som du vill. Använd material som anges att experimentera med andra designer eller särskilda fickor.
 • Du kan stärka din band genom att göra långa remsor av vadd inneslutna i förpackning trasa. Sy dessa till längder av bandet för att skapa vadderade axelband.
 • inte klippa något av materialet tills du är säker på dina mått och design. Det sista du vill göra är att sluta med en väska som inte passar din bärbara dator. Om du är nervös om din design, göra en mock-up först med en billig cheesecloth eller vanlig kalikå tyg.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man kan jämföra laptop moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man rengör ett ATI grafikkort
 • hur man bygger en multi-media dator
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • hur man radera en dators hårddisk för att kunna sälja
 • hur man uppgraderar en PC låda
 • Hur man vet om din dator behöver ett nytt ljudkort
 • Kan jag använda en Eide hårddisk att ersätta en IDE-disk?
 • hur du ansluter kabeln från skrivaren till en hp pavilion pc
 • hur bifoga ett mellanslag för Toshiba laptop reparation
 • hur förklara de delar av en dator