Dator > fördelarna med USB-drivna adaptrar

 • fördelarna med USB-drivna adaptrar


 • De flesta elektroniska personliga enheter, från iPhone till PDA till digitala kameror, är anslutna till datorer via en USB (Universal Serial Bus) sladden. Eftersom dessa enheter är konstruerade för att användas på distans och på språng, de var för ett litet uppladdningsbart batteri. USB-anslutningen inte bara tillåter dig att konfigurera, anpassa eller ladda ner information från din enhet fungerar den också som en kraftkälla för att ladda batteriet. Som ett resultat av deras spridning, har företagen utformade allmänna drivs via USB-adaptrar för att arbeta med ett antal olika enheter.

  Convenience

  Med en adapter, har du bara ta en laddare stället för flera. De flesta människor bär på minst två enheter som kräver rutin laddning, och med en USB-adapter kan du sköta mer än en enhet behov med bara en komponent. De flesta adaptrar är gjorda för att vara portabel så de är små, enkelt lagra och enkelt för människor att använda. Dessutom, drivs via USB-adaptrar samtidigt driva och ladda enheten. Konsumenterna kan använda enheten medan adaptern laddar upp batteriet för senare användning.

  Färre komponenter

  När vi tänker på att koppla in en USB-enhet, tror vi oftast med att ansluta till en dator. Men med en USB-drivna adapter kan du klippa ut mitt komponenten. Den drivs adaptern behöver inte en dator för att tratt strömmen till enheten. Detta är särskilt användbart för resor. Dessutom kan vissa adaptrar arbeta i ett vägguttag medan andra arbetar med bilens effekt (cigarett) utlopp, vilket innebär att du kan ladda din enhet samtidigt på vägen.

  laddare

  Om din dator har ett begränsat antal USB-portar eller om du är borta från en dator, en del USB-adaptrar kan ta ut två enheter samtidigt. CNET Recensioner, till exempel, pekar på Belkin Dual USB-nätadapter som en solid enhet kan hantera två enheter samtidigt. Detta är särskilt användbart när scheman är täta och en användare inte har tillräckligt med tid att separat laddning av apparater, den ena efter den andra.

  Ekonomiska ersätter

  spridningen av nya elektroniska apparater: en överflöd av medföljande sladdar och laddare som kan gå förlorade eller skadas. Ofta kan du använda en USB-adapter för att ersätta den ursprungliga laddare för din enhet. Om du förlorar eller skadar enhetens laddare får en allmän USB-adapter vara billigare, och definitivt mer mångsidig, än att byta enhetens ursprungliga laddare.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man ansluter en dator joystick

Relaterade artiklar


 • hur du installerar en ny andra sata hd i Win XP
 • hur du justerar ljusstyrkan på en IBM Thinkpad display
 • skrivare kretskort avlägsnande
 • hur man mäter hastigheten på en processor
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • hur man bränner en CD-skiva på en bärbar dator
 • om att överföra filer från dator till dator med ett USB-minne
 • hur man byter bläcket i HP patroner
 • hur man installerar RAM på en iMac G4
 • hur du ansluter en skrivare mini-USB till ett nätverk