Dator > Orbit AF felsökning

 • Orbit AF felsökning


 • Logitech Orbit AF är en kombination webbkamera och mikrofon kompatibel med både Macintosh och Windows operativsystem. När enheten är mycket enkel att installera, suboptimala positionering och fel under installationen kan hindra Orbit AF från den löpande som önskat. Några enkla justeringar och en ny ominstallation av drivrutinen kan hjälpa till att få din webbkamera tillbaka i fungerande skick

  Felsökning

  Börja med att undersöka dina Orbit AF och dess placering, i förhållande till dig själv och din dator. Du bör placera enheten inom tre meter från där du sitter och minst en fot bort från högtalarna, vilket kommer att säkerställa att mikrofonen kan plocka upp ditt tal utan att få något inflytande. Se till att du inte har några hinder mellan mikrofonen och där du kommer att sitta

  Kontrollera enhetens anslutningspunkter. Kontrollerar du att kameran är korrekt ansluten till stativet och stativet är ordentligt placerad i basen. Följ USB-kabeln till datorns USB-port och kontrollera att kontakten är på plats. Om du har din kabel ansluten till en extern enhet, t. ex. en USB-hubb, försök ansluta den direkt till datorn istället.

  Om allt verkar vara i funktionsdugligt skick, kan det vara problem med den installerade programvaran. Den enklaste lösningen är att ta bort den befintliga installationen och ersätta den med en ny. Börja med att navigera din webbläsare för att Logitechs mjukvara sida (se Resurser nedan) och ladda ner den senaste versionen av Orbit AF: s drivrutiner. Om du är på en Macintosh, kör avinstallationsprogrammet ansökan som kom förpackade med drivrutinerna. Om du kör Windows, starta genom att lansera Lägg till /Ta bort program eller Program och funktioner på Kontrollpanelen (namnet varierar beroende på din version av Windows), därifrån kan du hitta och ta bort posterna märkta Logitech QuickCam och Logitech QuickCam Driver paketet.

  När du har tagit bort drivrutinen, koppla bort Orbit AF och starta om datorn. Starta installationsprogrammet som du laddat ner och följ instruktionerna på skärmen, inte ansluta kameran till datorn förrän installationsprogrammet uppmanar dig att göra det. Om ansökan inte att slutföra installationen, kan det finnas andra aktiva program som orsakar en konflikt med programvaran. Se till att du inte har några andra program som körs i bakgrunden och tillfälligt stänga av alla antivirusprogram du har installerat. Efter installationen kanske du vill köra QuickCam programvara för att utföra önskade anpassningar till enhetens Ljudinställningar.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ansluter en LCD-skärm till din laptop

Relaterade artiklar


 • hur man hittar ett kort för bärbara Internet-användning
 • hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva
 • hur man skriver ut mönster på nätet
 • hur man byter ljudkort i datorn
 • hur du formaterar en USB SD-kort
 • hur man använder en IDE-kabel
 • hur man skapar en nollmodemkabel
 • hur man skapar en personlig bärbar dator
 • hur du låser en IBM Thinkpad
 • hur du ansluter en HP Mini till en Samsung LCD-TV