Dator > HP Pavilion Slimline instruktioner för trådlöst internet

 • HP Pavilion Slimline instruktioner för trådlöst internet


 • HP Pavilion Slimline enheter ger grundläggande datoranvändning funktionalitet i ett mycket litet paket, vilket gör dem väl lämpade för trånga utrymmen. I allmänhet, om du vill inkludera trådlös kapacitet med din Slimline dator, väljer du det alternativet vid köpet, men om du har fått din dator via en tredje part eller ompröva ditt nätverk, kan du kanske till . lägg trådlöst till din Slimline själv

  Installation

  Det enklaste sättet att lägga till funktioner för trådlös anslutning till din HP Pavilion Slimline är genom användning av en trådlös USB-adapter. Enheterna ansluts till USB-portarna på framsidan eller baksidan av datorn (den exakta placeringen kan variera beroende på modell). Installationen är mycket enkel. När du installerar drivrutinerna för din USB-adapter, allt som återstår är att koppla in enheten och se till att dina trådlösa inställningar är korrekt konfigurerade
  Om du inte vill använda upp en av dina Slimline öppna USB-portar, är ett alternativ att installera ett PCI-e trådlöst kort. Detta kan visa sig vara svårt, emellertid, som en Slimline: s fall är så liten och ofta de inre komponenterna är särskilt utformade av HP för att passa in det tillgängliga utrymmet. Innan du köper ett trådlöst kort, bör du kontrollera i din hölje för att se hur mycket utrymme du har att arbeta med och fatta ett beslut därifrån.

  För att öppna din Slimline: s fall är allt du behöver en stjärnskruvmejsel skruvmejsel. Men först måste du koppla ifrån kablar, kringutrustning som kan anslutas till datorn, inklusive nätsladden. Leta efter skruvarna på baksidan, när du tar bort dessa, bör ärendet sida panel lyfta rätt av. Undvik att hantera de inre delarna någon mer än du behöver och tryck en närliggande metallyta i förväg för att minimera risken för en statisk urladdning.
  Ett alternativ att prova om du vill installera ett trådlöst kort är att ta bort kortets metallvinkeln, Konsolen används för att säkra kortet till datorn fallet, men är inte absolut nödvändig för att den komponenten att fungera korrekt.

  Beroende på hur mycket utrymme du har att arbeta med, att ta bort detta lilla kan minska kortets storlek genom att precis rätt mängd. Du kan också hända att du behöver ta bort ett befintligt kort i syfte att frigöra en ledig plats; modemkortet, om installerad, är sannolikt det bästa alternativet här (även om dina specifika behov kan variera).


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man återaktiverar ett fryst pc muspekaren

Relaterade artiklar


 • hur man mäter en laptop skärmstorlek
 • hur man skapar en Windows-partition i Macintosh
 • hur man kan anpassa styrkula känslighet i Windows
 • hur man tar betalt en Dell Latitude batteri
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • hur man bygger en dator från delar som samlats in från secondhandbutiker
 • hur man fixar tangentbordet och funktioner på en HP-dator
 • hur man reparera en M55 lampa Toshiba bakgrundsbelysning
 • hur man skriver ut på Slim DVD skär
 • how till en kontakt bandspelare till en dator