Dator > Dell batteri för bärbar dator provningsförfaranden

 • Dell batteri för bärbar dator provningsförfaranden


 • Vem som helst med en bärbar dator vet hur frustrerande det är att ha för att felsöka makt frågor. . Dell laddningsbara bärbara batterier sista, i genomsnitt cirka 18 månader. Efter det börjar körning en hal nedgång. När batteriet inte längre uppfyller dina behov, måste du ersätta den. Det kan komma andra tillfällen då du kommer att behöva undersöka din Dell batteri som en potentiell källa till problem. I många fall kommer ett nytt batteri eller nätadapter lösa ditt problem.

  Batteriet laddas inte

  Om batteriet inte laddas upp, men din Dell laptop går normalt med nätadaptern, kontrollera batteriet och anslutningar för tecken på skador. Dell-batterier har en fin liten funktion som kan vara en stor ledtråd i din felsökning process. Det finns en knapp på den bärbara datorn att när du trycker på kommer att orsaka en rad av LED-lampor att komma på. Om alla lampor tänds, är batteriet fulladdat. Ju färre lampor, desto mindre batteriet är laddat. Om lamporna blinkar finns det ett potentiellt problem med batteriet. Om möjligt, prova ett laddat reservbatteri i din bärbara dator eller testa batteriet i en annan Dell laptop. Om reservbatteri fungerar i din bärbara dator eller ditt batteri inte arbeta i en annan bärbar dator, kommer ett nytt batteri troligtvis lösa problemet.

  Låg batterikapacitet

  Om Dell uppladdningsbara batteriet inte kan motstå en kostnad så länge som den en gång gjorde, starta den bärbara datorn i BIOS och vänta på att batteriet ansvarsfrihet. Om det utsläpp lika snabbt i BIOS som det gör i operativsystemet, är problemet troligen batteriet. Ersättning kommer sannolikt att lösa problemet. Om batteriet räcker längre, problemet kan koka ner till andra faktorer som orsakar en snabbare nedsliten tid. Det kan vara inställningar för strömhantering, höga krav på processorn eller minnet eller LCD-ljusstyrka. Genom att ändra dessa inställningar kan du köpa dig mer batteri tid.

  Nätadapter

  Om nätadaptern lysdioden inte är tänd, källan till makten problemet troligen inte batteriet. Kontrollera att göra vissa att adaptern tegel är att skaffa sig makt. Anslut den direkt till vägguttaget. Om en grön lampa fortfarande inte visas, kontrollera att vägguttaget fungerar genom att ansluta en annan känd bra apparat, exempelvis en lampa, i uttaget. Om detta inte är problemet, prova en annan adapter. Om den gröna lampan visas på adaptern, kontrollera om en dålig anslutning till laptop, saknas stift, böjda stift eller en lös passform. Det kan visa sig som du behöver byta ut nätadaptern eller har den bärbara datorn underhållas av en Dell-tekniker.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur du tar isär en iMac

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en låg budget dator
 • hur du återställer din dator utan att förlora viktiga saker
 • hur du formaterar fett 32 i Vista
 • hur du ansluter min HP-skrivare till datorn med en DSL
 • hur du justerar ljusstyrkan på en Toshiba laptop
 • hur till göra min boot Toshiba laptop i CD-enheten
 • hur du ansluter datorn till min TV utan en seriell kabel
 • hur du justerar grafikkort på min pc
 • hur man installerar en intern DVD-brännare
 • hur man kopierar en hårddisk till D-enheten