Dator > vad är det bästa sättet att stuva en laptop?

 • vad är det bästa sättet att stuva en laptop?


 • Populariteten av bärbara datorer har alla utom exploderat under senare år. Människor förlitar sig allt på bärbara datorer hemma, samt ta dem med när de reser. Var du än använder din bärbara dator, är det viktigt att stuva ordentligt och ur farans väg

  Du behöver:.
  SD minneskort
  . SD-kortläsare.
  USB-kabeln.

  Investera i en mål

  För att skydda mot hantering missbruk, miljöhot och säker transport, bör du alltid stuva den bärbara datorn i ett skyddande fodral. Det finns både hårda och mjuka fall tillgängliga för bärbara datorer, nästan allt som är byggda för att passa en viss laptop modell. Välj ett hårt fodral som passar din bärbara dator, som ger tillgång till alla portar och CD /DVD-slot som möjliggör ventilation på baksidan (för att minska värmeutveckling). Välj en mjuk väska som ger maximal stöt-skydd, t. ex. de som erbjuds av Pelican varumärke eller MaxProtect. En kombination av både hårda och mjuka fall ett skydd ger det bästa skyddet för din stuvade laptop. När du har en fodral för din bärbara dator, använda det så ofta som möjligt.

  Stow med Care

  Vid transport från plats till plats, se till att din inneslutet laptop är säkrad på ett säkert sätt i en uppskjutning på stora påsen. Det finns särskilda påsar som utformats speciellt för bärbara datorer, men dessa är inte nödvändiga. I själva verket datorväskor är ofta iögonfallande, dra oönskad uppmärksamhet från potentiella tjuvar. Du skulle vara bättre med regelbunden, intetsägande, vadderad ryggsäck eller axelremsväska. Aldrig packa din bärbara dator i in-bagage, incheckat bagage är generellt staplas med massor av andra bagage och är inte alltid behandlas med största omsorg. Istället håller din bärbara dator med dig se till att den hålls säker från slitage, skador eller stöld. Om du måste lämna den ur sikte av någon anledning, förvara den på ett säkert skåp. Förutom att skydda mot de mer uppenbara miljöhot till bärbara datorer (såsom vatten, sand eller damm), din bärbara dator måste förvaras säkert från extrema temperaturer. Även om vissa bärbara datorer är mycket mer vädertålig än andra, de flesta fungerar smidigt mellan 50 och 95 grader Fahrenheit. Om du måste använda en laptop i kallare väder, investera i en bärbar dator varmare (en extra skyddande väska utformad för att säkert hålla din laptop som kör inom det optimala temperaturer).


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar externa DVD-enheter

Relaterade artiklar


 • hur man mäter en laptop skärmstorlek
 • hur du ställer in ett datorlabb
 • Hur man vet om din bärbara dator har inbyggt Wi-Fi
 • hur man fixar ett pappersstopp för en Deskjet-skrivare
 • hur man fixar den dvd rom i en bärbar dator
 • hur man rengör en kompakt persario pc
 • hur man väljer den bästa pc minnesmoduler för uppgradering
 • Felsökning av anslutning av en Logitech mus resor
 • Hur installerar jag min Ethernet-kontroller?
 • hur du låser en IBM Thinkpad