Dator > hur man väljer Tablet PC

 • hur man väljer Tablet PC


 • Tabell PC är en griffeltavla formad mobil enhet definieras av Microsoft som en penna aktiverad dator utrustad med pekskärm. Denna form faktor för Tablet PC ger betydligt större rörlighet i en miljö där normala bärbara datorer är inte lämpliga. Tablet PC kräver inte ett tangentbord eller mus men pennan, lättare i vikt och kan spela in icke-karaktär baserad information till exempel diagram eller matematiska symboler vilket gör den idealisk för anteckningar. Det är dock dyrare än bärbara motsvarighet och inte har kraftfulla processorer ännu.

  Här är hur man väljer en bra tabell dator som uppfyller dina behov
  1.
  Välj den form som bäst passar dina behov eller arbetsmiljö. Det finns tre olika former av Tablet PC för att välja mellan och alla har sina egna fördelar och nackdelar.

  Slate modeller är tablet PC utan dedikerade tangentbord. Användaren matar in lita på handskriftsigenkänning använder digitizer, vidröra skärmen med fingrarna eller pennan. Ett externt tangentbord kan anslutas via trådlös eller USB-anslutning om det behövs.

  Cabriolet modeller är tablet PC som ser ut som bärbara datorer med tillhörande tangentbord. Den vridled gör att skärmen för att rotera 180 grader och fällas ned ovanpå tangentbordet. Det är oftast tyngre och större än skiffer modeller. Det är också de mest populära modellerna idag.

  Hybrid modeller är tablet PC som delar drag av skiffer och konvertibla modeller. Den använder löstagbara tangentbord som fungerar som en cabriolet när bifogas. Även om denna modell kan bli populär i framtiden, det finns bara få som gör hybridmodeller i dag.
  2.
  Välj processor med tillräcklig hastighet och prestanda som kan möta dina behov. Observera att antalet alternativ som du har när det gäller processor specs beror på vilken form av Tablet PC som du har valt. Eftersom konvertiblerna är de mest populära, har det bredaste utbudet av processor alternativ bland de tre formerna.
  3.
  När det gäller operativsystem, gå med Microsoft Windows Tablet PC Edition (XP eller Vista) eftersom det är operativsystemet mest pekdatorer används. Innan få ett annat operativsystem än Windows, ställa frågan och göra din egen forskning bara för att vara säker på att det kommer att fungera.
  4.
  Batteritid borde åtminstone vara upp till 4 timmar eftersom större delen av tiden kommer du att arbeta bort från ditt bord. Detta är mycket viktigt speciellt om du planerar att använda Tablet PC i möten.
  5.
  Oavsett vilken typ av dator du använder, minne (RAM) alltid spelar en viktig roll i dess övergripande resultat. Tablet PC som du väljer bör ha minst 2 GB, och mer är bättre. Vissa Tablet PC kan anpassas upp till 8 GB men det är inte praktiskt om du inte har en mer kraftfull processor än dual core.
  6.
  Om du har möjlighet att välja mellan mekanisk lagring ( hårddisk eller HDD) och solid state drive (SSD), är det alltid bättre att gå med solid state eftersom det är tystare och kräver mindre ström för att fungera som kan förlänga batteritiden. Även om det är dyrare, är det mer tillförlitligt och lättare i vikt jämfört med HDD som passar bäst på din Tablet PC.
  7.
  Connectivity är lika viktig som rörlighet. Välj en Tablet PC som ger fler anslutningsmöjligheter som i huvudsak omfattar Wi-Fi eller trådlös anslutning, USB-port, videoutgången, Bluetooth och optisk enhet. Du bör få alla anslutningsmöjligheter som en bärbar dator har så mycket som möjligt.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du får din all din elektronik ersatts och garanti

Relaterade artiklar


 • Hur du kalibrerar Platta bildskärmar
 • trygghetssystemen för en PC
 • hur man köper tomma bläckpatroner
 • topprankade laptop kylare
 • hur du tar bort en laptop cpu
 • Hur konverterar man från en vanlig skrivare till en USB-
 • Vad betyder kvm står för?
 • hur man ansluter en bärbar dator DVI till en HDTV hdmi
 • hur man använder ett separat tangentbord till min hp pavilion bärbar dator
 • hur ta reda på vad min pc makt watt är