Dator > hur man köper ereaders

 • hur man köper ereaders


 • ereaders är några av de hetaste nya tech leksaker omkring. Med dessa handburna digitala läsutrustning kan du läsa var som helst och nästan vad som helst. Det genomsnittliga eReader rymmer hundra till över tusen böcker i taget. Kindle, tillgänglig från Amazon, är för närvarande ledare för flocken, men hela horder av ereaders är nafsa i hasorna, som Sony eReader, det Nook och Alex. Dessutom finns det fortfarande flera digitala boksläsare kommer till marknaden med bättre klockor och visselpipor och lägre priser. Det är goda nyheter för konsumenterna, men ändå lämnar oss alla en obesvarad stora frågan:? Precis hur du köper en eReader

  Du behöver:.
  Dator
  Tomma CD.


  1.
  Leta efter en eReader som känns bra i handen. Dessa elektroniska boksläsare är tunna och lätta, men förvänta dig inte någon standardiserad storlek. De nyaste Kindle, en redan förminskad version av originalet, är 8 "x 5,3" x 0,36 "medan Sony Reader Pocket Edition är mycket mindre vid 6. 25 "x 4,25 x 0,40". Om du kan, testa känslan av dessa digitala bok läsare innan köp. När det gäller produkter som endast säljs på nätet, som Kindle, försöka hitta någon som redan äger en och kommer kommer att låta dig att ta det för ett test läsa.
  2.
  Välj en eReader med en bra skärm, upplösning och reflektion. Återigen, det finns ingen standardisering och varje tillverkare tillverkar olika storlek skärmar och samt upplösning. För närvarande ereaders inte finns med alternativ färgskärm så upplösning och gråskala för svartvita skärmar måste övervägas för att undvika ansträngda ögon och trötthet. Se även till att välja en eReader med god reflekterande skärm så du kan läsa utomhus utan eftertanke problem från solen.
  3.
  Bestäm hur många böcker du vill fortsätta din digitala bok läsare. Lagring storlek varierar från enhet till enhet med några som Nook tillgängliga med ett internt 2 GB minne (stor nog att bära 1. 500 e-böcker) och de andra som Sony Reader Pocket med 512 mg minne (stöder ca 350 e-böcker). Det kan komma tid till vad som är viktigast: storlek eller mängden av böcker.
  4.
  Kolla in e-böcker finns för varje digital läsare. En eReader är bara så bra som de e-böcker att läsa. Det är viktigt att förstå att du bara kommer att kunna köpa e-böcker från vissa återförsäljare för varje typ av ereaders, så ebooks för Kindle är bara tillgängliga från Amazon och den digitala böcker för en Nook endast kan köpas från Barnes and Noble.
  5.
  Bestäm hur mycket batteritid för din eReader du kommer vara nöjd med. Vissa ereaders kan gå för en till två veckor utan laddning. Vissa eReader tillverkare hänvisar till batteritid som "sidvändningar. " Ju mer sidvändningar, desto längre tid du har att läsa innan uppladdning.
  6.
  Titta i extra funktioner som är viktiga för dig, som text-till-tal, hämtar böcker direkt till eReader trådlöst, färger i saken och tillgången på annat material att läsa, såsom tidningar, tidskrifter och bloggar.

  Tips och Varningar


 • Se till eReader du valde stöder en mängd olika filformat, som PDF, DOC, HTML och TXT, liksom patentskyddade format för den enskilde ereaders.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ansluter en dator till en DVR

Relaterade artiklar


 • hur man byter en laptop tangentbord på en paviljong
 • hur man bygger en vätskekyld dator
 • hur man får mer GHz på din processor
 • hur man fixar den dvd rom i en bärbar dator
 • hur man installerar cd drivrutiner för Sony brännare
 • hur man installerar ljudenheter på en Dell Inspiron
 • hur man byter processor fördjupat
 • Lägga till en hårddisk till Microsoft XP Professional
 • hur du ansluter kontorsdatorer
 • hur man återställer bläcknivån i en Dell-skrivare